avion-casaCăsuţa din pădure are un cu totul alt sens pentru un american bogat şi excentric. Sătul să locuiască înconjurat de vecini gălăgioşi şi curioşi, americanul a transformat în locuinţă de lux un avion şi l-a instalat printre copaci. A cheltuit 300.000 de dolari, dar se declară mulţumit.  

„Bun venit în casa mea. Acesta este un Boeing 727-200, retras din circulaţie. Este o locuinţă minunată”, spune Bruce Campbell, proprietarul casei-avion.

Excentricul american a cumpărat Boeing-ul 727-200 de la o companie aeriană din Grecia şi l-a instalat în mijlocul unei păduri din Oregon, Statele Unite.

„Sunt inginer şi îmi plac jucăriile ca oricărui bărbat, iar aceasta este o jucărie bună şi mare”, spune americanul.

Avionul transformat în locuinţă oferă tot confortul. Bruce Campbell a cheltuit mai mult de un sfert de milion de dolari pe locuinţa bizară și și-a amenajat un living pe placul lui, o baie, o bucătărie şi o cameră specială.

Aici este camera mea de joacă preferată. Cred că pentru toţi oamenii cabina de pilotaj are o anumită magie. Ieşirile de urgenţă sunt chiar comode, iar aripile sunt terase minunate”, spune Bruce Campbell.

Cum nimănui nu îi place prea mult să stea într-un singur loc, americanul are acum alt vis. Să cumpere alt avion şi să îl transforme în casă în Japonia, unde locuieşte șase luni pe an.

[vimeo]http://vimeo.com/53490147[/vimeo]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NCr2yE2KsEk[/youtube]

Sursa: digi24.ro