Selectați pagina

ULTIMUL RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!

ULTIMUL RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!

familia-crestina1Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: “Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!” (video)

Omilie tulburatoare a Arhimandritului Nectarie Moulatsiotis de TALCUIRE A ULTIMEI PARTI A APOCALIPSEI PRIN PRISMA EVENIMENTELOR CONTEMPORANE
Dupa Parintele Elpidie, si parintele Nectarie crede ca ACTUALUL PAPA AR PUTEA FI PROFETUL MINCINOS si ca va avea un rol esential in impunerea PECETLUIRII

Omilia a avut loc in sfanta manastire a Sfintilor Augustin si Serafim de Sarov, la 23 Februarie 2013:

Consider ca subiectul demisiei papei de pe tronul Romei este un semn al unor evenimente despre care, cu cat ne vom informa mai repede si vom informa si pe alti frati ai nostri, vom intelege ceea ce foarte probabil se intampla astazi cu omenirea. Consider ca nu este intamplatoare demisia papei.

Multi vorbesc despre conspiratii sau despre scandalurile care l-au facut sa demisioneze. Pe mine ma intereseaza altceva, si anume ca acest papa a fost ales in 2005 si a ramas pana in 2013, doar 8 ani; acesti ani ii consider importanti deoarece din secolul XIV nu a mai demisionat alt papa. Sa fie intamplator acest lucru? Eu consider ca nu este intamplator…

Eu voi incerca, asa cum am facut cu capitolul XIII al Apocalipsei – care vorbeste de prima fiara care se ridica din mare si care se numeste Leviatan (asa o numesc profetii din Vechiul Testament) – aceasta fiara am comentat-o si am “cusut” un costum pentru ea pe care am incercat sa il “imbracam” peste evenimentele vremii noastre – si voi sunteti cei care veti judeca daca acest costum se potriveste vremii noastre sau nu; continuarea evenimentelor va demonstra daca interpretarea noastra este corecta sau nu.

Continuarea>>>

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OjoK_aBkUbc[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Radu K

  Extraordinar! Interesantă tîlcuire… parcă se potriveşte întocmai… Avea dreptate Pr. Serafim Rose cînd zicea că este mai tîrziu decît credem. Pregătiţi-vă de prigoană, fraţilor!

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  Consider profetul mincinos adică prima fiară este urâciunea pustiirii, adică campiuterul!

  da actualul promotor al sionismului – papistaşul Francisc oricum are o anumită intenţie.

  În profeţii Sfinţii spun – antihrist v-a fi smerit, îi v-a ajuta pe toţi, v-a fi milostiv şi îi v-a susţine pe toţi cei săraci şi cui i s-au făcut nedreptate, dar şi se mai spune că v-a fi de 29,9 ani, v-a avea faţă albă şi ochi roşii, şi cine-l v-a vedea se v-a îndrăgosti de dânsul şi dacă v-a merge să-l vadă – îşi v-a pierde sufletul, de aceea şi careva din Sfinţii Cuvioşi zic – de trei ori binecuvântaţi sunt aceea care nu-l vor vedea pe spurcatul antihrist.

  cine nu v-a citi Sfânta Evanghelie şi Psaltirea, dar v-a aştepta să-l vadă pe antihrist şi cele ce au să se îmlinească – v-a primi pecetea, pentru că 666 de capcane viclene a înşirat vrăjmaşul duh spurcat.

  Spovedania, Împărtăşania şi Mărturisirea Adevărului până la ultima respiraţie!
  Altă mântuire nu ne este prevăzută – sunt vremurile de pe urmă, dar aceea că Capitolul 8 sau nu 8 se împlineşte, Sfântul Nicolae Ragozin încă din anii 1981 zicea că se împlineşte al 8-lea Capitol din Cartea Apocalipsei.

  Trebuie să cunoaştem cu toţii că, Apocalipsa nu a fost tâlcuită pentru că aşa poruncă a dat Domnul!
  Îngeraşul zice în Carte, să scrii cuvintele acestei cărţi – adică SĂ NU SE VA TĂLMĂCI ACEASTĂ CARTE!

  “Apoi mi-a zis: Să nu pecetluieşti cuvintele proorociei acestei cărţi, căci vremea este aproape.”(Apoc.22:10) – prin aceste cuvinte se înţelege aceasta!

  “Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă.”(Apoc.22:11) – aşa cuvinte le spunea foarte des şi Sf. Îngeraş Otroc Veaceslav.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.