Selectați pagina

Ucraina zice ca n-a avut rachete Buk in zona, un clip al Armatei zice ca da

Ucraina zice ca n-a avut rachete Buk in zona, un clip al Armatei zice ca da

buk2N-am nici o indoiala ca in cazul avionului malaiezian prabusit in Ucraina toata lumea minte. Rebelii spun ca n-au avut rachete Buk, desi au anuntat cu cateva zile inainte ca au capturat asa ceva. Bine, fara codurile de lansare, rachetele alea nu valoreaza nimic. Ucrainenii spun si ei ca n-au avut Buk in zona, desi ele apar pe pozele din satelit facute de rusi.

Insa, surpriza vine de la armata ucraineana, care a filmat un complex de rachete Buk cu o zi inainte de prabusirea avionului. Pe imaginile video difuzate pe canalul YouTube al armatei ucrainene, se pot vedea platforma pe care a fost carat lansatorul, lansatorul de rachete si radarul aflat in functiune (min 4.50).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q3MomxNHnUA[/youtube]

Descoperirea a fost facuta de un jurnalist ucrainian, Anatol Shary (Анатолий Шарий), care a publicat-o pe propriul canal YouTube.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lgfa_kWm4_k[/youtube]

Iar intrebarea logica este de ce a deplasat Ucraina baterii de rachete sol-aer care pot lovi tinte de pana la 11.000 de metri inaltime, din moment ce rebelii nu au aviatie militara?

Sursa: contrasens.com

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Şi ce folos din adevăr?
  dacă lumea nu cunoaşte şi nici nu vor să cunoască adevărul
  casa mea-i pe hat,
  nu cunosc nici un ra..
  secerişu-i degrabă, acum primesc oamenii biometrice – şi vine urgia cea mare, presupun că vor rămâne mulţi din cei care nu au primit documente, şi va începe cipizarea… apoi pecetluirea.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *