Select Page

Ucraina zice ca n-a avut rachete Buk in zona, un clip al Armatei zice ca da

Ucraina zice ca n-a avut rachete Buk in zona, un clip al Armatei zice ca da

buk2N-am nici o indoiala ca in cazul avionului malaiezian prabusit in Ucraina toata lumea minte. Rebelii spun ca n-au avut rachete Buk, desi au anuntat cu cateva zile inainte ca au capturat asa ceva. Bine, fara codurile de lansare, rachetele alea nu valoreaza nimic. Ucrainenii spun si ei ca n-au avut Buk in zona, desi ele apar pe pozele din satelit facute de rusi.

Insa, surpriza vine de la armata ucraineana, care a filmat un complex de rachete Buk cu o zi inainte de prabusirea avionului. Pe imaginile video difuzate pe canalul YouTube al armatei ucrainene, se pot vedea platforma pe care a fost carat lansatorul, lansatorul de rachete si radarul aflat in functiune (min 4.50).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q3MomxNHnUA[/youtube]

Descoperirea a fost facuta de un jurnalist ucrainian, Anatol Shary (Анатолий Шарий), care a publicat-o pe propriul canal YouTube.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lgfa_kWm4_k[/youtube]

Iar intrebarea logica este de ce a deplasat Ucraina baterii de rachete sol-aer care pot lovi tinte de pana la 11.000 de metri inaltime, din moment ce rebelii nu au aviatie militara?

Sursa: contrasens.com

1 Comment

 1. marele Păcătos

  Şi ce folos din adevăr?
  dacă lumea nu cunoaşte şi nici nu vor să cunoască adevărul
  casa mea-i pe hat,
  nu cunosc nici un ra..
  secerişu-i degrabă, acum primesc oamenii biometrice – şi vine urgia cea mare, presupun că vor rămâne mulţi din cei care nu au primit documente, şi va începe cipizarea… apoi pecetluirea.

  Răspuns

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *