Selectați pagina

Ucraina: Îți schimbi numele și primești un iPhone7

Ucraina: Îți schimbi numele și primești un iPhone7

schimbare-de-numeReţeaua de magazine ALLO din Ucraina a anunţat că va vinde telefoane iPhone7 la un preţ simbolic de 0,04 euro clienţilor care îşi vor schimba numele în buletin, informează Rador.

Potrivit reprezentanţilor ALLO, primele cinci persoane care vor prezenta un act de identitate prin care să poată confirma ca și-au schimbat numele în ”iPhone” şi prenumele în ”Sim” (cifra şapte, în limba ucraineană, n.red) vor primi un iPhone 7 negru, de 32 de GB, la preţul de doar 1 hrivnă. Cei care doresc să obţină astfel un iPhone7 trebuie să fie cetățeni ucraineni şi să se fotografieze cu noua carte de identitate, iar apoi să o prezinte în original la magazinele din rețeaua ALLO.

Promoţia a început săptămâna aceasta şi se va încheia pe 1 martie 2017. Este important de menţionat că, în Ucraina, procedura de schimbare a numelui și prenumelui este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, cetăţenii trebuie să depună la autoritatea competentă o cerere în acest sens, să prezinte cartea de identitate, o fotografie, codul numeric personal şi să achite o taxă de doar 100 de hrivne (aproximativ 3 euro, n.red).

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке