Selectați pagina

Ucraina în ghiarele antihristului. Se vrea digitalizarea completă a ţării pînă în 2020

Ucraina în ghiarele antihristului. Se vrea digitalizarea completă a ţării pînă în 2020

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Acesta este motivul pentru care a fost foarte important gestul de a renunţa la toate numele digitale antihristice în anii precedenţi, de a renunţa la toate documentele electronice, de a preda şi prelucra datele personale. Acum, toţi cei care au acceptat anterior în mod voluntar toate aceste „inovaţii”, nu vor fi întrebaţi de nimeni dacă sunt de acord cu următorul pas. Toţi vor fi mînaţi ca o turmă în lagărul antihristic digital. Nu acceptaţi paşapoartele electronice şi alte documente electronice, căci acceptarea acestora este echivalentă cu lepădarea de Hristos. Cine are urechi de auzit, să audă!

Prim-ministrul Ucrainei, Alexei Goncharuk, a anunţat digitalizarea compelctă a ţării în 2020. El a făcut aceste declaraţii în cadrul unei întîlniri cu preşedintele Vladimir Zelensky.

„Pînă la finele anului curent intenţionăm să ne concentrăm pe inventarul ţării. Vom analiza toate registrele de stat, toate bazele de date, toate organismele de stat şamd, pentru a înţelege ce avem de fapt la moment. Pentru că la ziua de azi cifrele foarte des ne mint. Astfel că nu putem calcula corect bugetul pentru anul viitor”, a declarat Goncharuk.

Prim ministrul a concretizat faptul că în funcţie de rezultatul inventarului, Cabinetul de miniştri va pregăti un plan de digitalizare.

„Pe baza rezultatelor inventarului, vom pregăti un plan de digitalizare pentru ţară. Iar anul 2020 va deveni anul digitalizării totale a ţării. Astfel că pînă atunci trebuie să digitalizăm absolut totul. Iar acest lucru înseamnă că după 2020 Ucraina ar trebui să fie complet digitală, iar datele accesibile de pe orice smartphone.”, a remarcat Goncharuk.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Caderea omului de la nume la numar – Monahul Teodot – blog oficial - […] https://www.aparatorul.md/ucraina-in-ghiarele-antihristului-se-vrea-digitalizarea-completa-a-tarii-p… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке