Selectați pagina

Ucraina. Dresarea populației pentru a primi carduri cu cipuri. Haos apocaliptic în metroul din Kiev

Ucraina. Dresarea populației pentru a primi carduri cu cipuri. Haos apocaliptic în metroul din Kiev

La un număr de staţii de metrou din Kiev s-au format cozi uriaşe după ce maşinile care eliberau jetoane pentru călătorie, au fost deconectate.

Astfel, locuitorii Kievului şi oaspeţii capitalei ucrainene sunt dresaţi treptat să cumpere cartele contactless, astfel ca îin toamnă jetoanele să fie excluse totalmente.

Cu toate acestea, procesul de dresare merge anevoios, astfel că la deconectarea aparatelor care eliberează jetoane, s-a întîmplat un adevărat haos apocaliptic. Situaţia cea mai tensionată s-a creat în staţia de metrou Vokzalnaya. La ora de vîrf de dimineaţă, aici s-au format cozi imense în faţa caselor de eliberare a tichetelor, şi a scărilor rulante.

“Acest lucru se datorează faptului că vînzarea jetoanelor a fost oprită, iar majoritatea oamenilor nu au cartele contactless pentru a-şi achita călătoria. Casele de eliberare a tichetelor nu reuşesc să deservească în timp operativ toţi pasagerii. Drept urmare s-au creat cozi imense care ajungeau tocmai în stradă, iar în interiorul staţiei de metrou era practic imposibil să te mişti” – declarau cetăţenii indignaţi.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.