Selectați pagina

Ucraina: A fost descoperit un lagăr de tip Guantanamo, finanţat de Uniunea Europeană

Ucraina: A fost descoperit un lagăr de tip Guantanamo, finanţat de Uniunea Europeană

GuantonamoLagare de concentrare de tipul celebrei inchisori de la Guantanamo, dar finantate de Uniunea Europeana, in Ucraina, Romania, Bulgaria, Lituania si Polonia!

Doua astfel de lagare au fost cucerite de militiile din Novorossia care au publicat pe internet un material video.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QwUv7LJgzPc[/youtube]

„Guantanamo, in apropiere de Donetsk. Aceasta inchisoare militara este de fapt un lagar de concentrare nazist ucranean neterminat, intr-un sat din Zhdanovka, construit pentru persoanele acuzate de regimul pro-american de la Kiev de separatism si terorism.
In aceasta inchisoare au gost gasite documente potrivit carora constructia a fost finantata de catre Uniunea Europeana.
Formal, acest lagar a fost proiectat sa fie centru de detentie pentru imigrantii ilegali. Cladirile au fost amplasate pe terenul unor unitati militare. Noi am recuperat doua astfel de complexe in satul Zhdanovka, din regiunea Donetsk. Din cate cunoastem noi, sunt 20 de astfel de centre de detentie pe teritoriul Ucrainei.

(…)

Nu sunt centre de detentie pentru imigranti ilegali in Europa civilizata. Sunt inchisori NATO ca cele deja existente in Romania, Bulgaria, Lituania sau Polonia. Nu este prea greu sa includem aceste facilitati pe lista inchisorilor pentru prizonieri de razboi. Aceste lagare sunt Guantanamo-ul Europei de Est.”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.