Selectați pagina

Trump anulează legea introdusă de Obama, prin care transcenderii aveau privilegii in spitalele de stat

Trump anulează legea introdusă de Obama, prin care transcenderii aveau privilegii in spitalele de stat

Simt nevoia să mai lămuresc lucrurile, atât cât pot și eu. Iată ce găsim azi într-un articol din New York Times. Nu e fake-news, oricine poate intra pe site.

Administrația lui Trump a anulat o lege prin care transgenderii aveau privilegii in spitalele de stat. Mă rog, ei le ziceau “drepturi civile”. Practic ăștia ai lui Trump au venit și au zis că nu există identitatea de gen și le-au dat ăstora cu LGBTQ-ul lor peste bot. Articolul evident e contra lui Trump și îl atacă deoarece a anulat această lege introdusă de Barrack Obama in 2010.

În articol sunt și declarațiile unui avocat care spune că ceea ce face Trump e inadmisibil mai ales că suntem în timp de pandemie, iar transgenderii au nevoie de tratament adecvat. Deci, ce atâta luptă cu covid-ul? Aveți grijă de transgenderii neputincioși!

Tot din articol aflăm că Human Rights Campaign amenință că îl va da în judecată pe Trump. Cum sună asta? Pare că Organizația Mondială a Drepturilor Omului se va judeca cu administrația Trump, nu? Ei bine, nu, asta e o organizație care se ocupă doar cu drepturile comunității LGBTQ, care și-a luat un nume pentru a crea confuzie între cele două organizații.

Asta ca să vedem de ce Obama și adepții lui deschiși la minte îl atacă violent pe Trump de fiecare dată. De aceea aproape toată presa americană e cu tunurile pe Trump. Pentru că, la fel ca la noi, presa se simte datoare să protejeze această corectitudine politică prost înțeleasă. Mai sunt câteva luni până la alegeri și e nevoie ca americanii să fie convinși că un retrograd ca Trump nu trebuie să mai rămână la Casa Albă.

Autor: Paul Andrei, facebook.com/pg/paulandrei.ro

Sursa: https://www.nytimes.com/2020/06/12/us/politics/trump-transgender-rights.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii