Selectați pagina

Trîmbiţele Apocalipsei. Un întreg oraş din Olanda a rămas speriat în urma acestui fenomen neobişnuit. VIDEO

Trîmbiţele Apocalipsei. Un întreg oraş din Olanda a rămas speriat în urma acestui fenomen neobişnuit. VIDEO

În noapte dintre 9 şi 10 decembrie, mai mulţi locuitori din Valkensward, Olanda, au fost treziţi de un sunet ciudat şi înfricoşător care venea de pretutindeni:

De obicei cînd cineva postează astfel de clipuri online, aceştia sunt acuzaţi de fals, argumentul forte fiind că “altii nu au auzit” astfel de sunete. În acest caz există multitudine de oameni care pot confirma acest fenomen inexplicabil.

Sunetele ba apărea, ba dispăreau, şi drept urmare localnicii înspăimîntaţi ai oraşului îşi pun întrebarea: ce s-a întîmplat de fapt? În încercarea de a da un răspuns, specialiştii au încercat să compare acest sunet cu unul similar înregistrat în orașul Gouda din Olanda în 2016:

După cum se vede, sunetele sunt atît de similare încît s-ar putea că sunt false.

Cea mai populară explicaţie pentru aceste sunete implică unele procese în litosferă, în mantie sau chiar nucleul pămîntului, deoarece foarte des după astfel de sunete se produc cutremure, fie erupţii vulcanice.

De asemena se poate presupune că aceste sunete sunt o “repetiţie” a slujilor antihristului, pentru a implementa proiectul Blue-Beam, care este preconceput pentru a-l prezenta pe antihrist întregei planete concomitent.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.