Selectați pagina

TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI… Milioane de oameni sunt speriaţi de sunete apocaliptice ce se aud din cer. VIDEO

TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI… Milioane de oameni sunt speriaţi de sunete apocaliptice ce se aud din cer. VIDEO

Notă: Îi rugăm pe colegii din media, care doresc să preia acest material (sau secvenţe din el) pentru publicare, să introducă pe site-urile lor în mod obligatoriu acest comentariu introductiv, care indică exclusivitatea asupra textului în limba română şi a efortului de a aduna acest material.

25 februarie 2019 pe canalul youtube al utilizatorului Andrus Mäevere au apărut un clip, în care autorul ne anunţă că clipul e filmat încă în vara anului 2014 în Londra. Acest fenomen e urmărit cu atenţie de noi, însă aşa ceva nu am mai auzit niciodată:

După cum scriu comentatorii clipului, de la aşa sunet în mijlocul noptii întregul oraş ar trebui să fie şcoat, de aceea şi sperăm că există martori oculari care să comenteze această situaţie. Pînă atunci relatăm cîteva clipuri cu “trîmbiţele Apocalipsei” apărute pe youtube în luna februarie:

Egipt, 1 februarie:

Brazilia, 9 februarie:

Olanda, 9 februarie:

Finlanda, 9 februarie:

Locul unde a fost filmat acest fenomen, din păcate nu e indicat de autor.Clipul prezintă nişte imagini foartre stranii, cînd în decurs de cîteva zile un sunet metalic a deranjat locuitorii depe coastra mării, aceşta neputînd să se odihnească în linişte, străduindu-se în genere să nu prea iasă pe la balcon.

12 februarie, locul filmării e necunoscut:

5 februarie, SUA, statul Loisiana:

Suedia, 29 ianuarie:

Exemplele de mai sus ale acestui fenomen misterios se aseamănă acustic cu sunetul scos de nişte conducte gigantice. Nu ştium cum să interpretăm acest fenomen, dar amintim ca în 2016, îndată după începerea lucrărilor de restaurare din Biserica Sfîntului Mormînt, întregul Ierusalim a fost martorul acestui fenomen acustic. Bineînţeles că nimeni nu a putut explica fenomenul dat.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *