Selectați pagina

“Trîmbiţele Apocalipsei” auzite… în România, Moldova, Ucraina şi Polonia. VIDEO

“Trîmbiţele Apocalipsei” auzite… în România, Moldova, Ucraina şi Polonia. VIDEO

Notă: Îi rugăm pe colegii din media, care doresc să preia acest material (sau secvenţe din el) pentru publicare, să introducă pe site-urile lor în mod obligatoriu acest comentariu introductiv, care indică exclusivitatea asupra acestor informaţii şi a efortului de a aduna acest material.

Continuăm să informăm cititorii noştrii privitor al sunetele stranii care în ultimii ani se aud din ce în ce mai des, în diferite locaţii ale planetei.

Mass-media globală şi chiar regională ignoră acest subiect, de parcă nu s-ar întîmpla nimic în lume.

Cauzele exacte ale acestui fenomen nu sunt cunoscute încă, iar explicarea lui pînă cînd e doar teoretică. La moment se cunoaşte faptul că acum 10-15 ani în urmă, nicăieri în lume nu exista un astfel de fenomen. Apoi, se ştie că în literatura eshatologică există multe cărti care amintesc despre nişte voci ca din trîmbiţe ce se vor auzi din cer, pe care oamenii le vor auzi înainte de sfîrşitul veacului. Se vede că anume din această cauză acest fenomen deseori este numit “Trîmbiţele Apocalipsei”.

Ajman, Emiratele Arabe Unite, 27 martie:

Slovacia, 2 aprilie:

Olanda, 2 februarie (videoclip încărcat 28 martie):

Finlanda, 28 martie:

Şi acum, noutatea cea mai importantă – România, 28 martie:


În acest cazu sunetele de trîmbiţă au fost înregistrate în zona Vrancei, o zonă activă din punct de vedere seismic, amplasată la intersecţia Carpaţilor de Sud şi de Est.

Hawaii, 03 aprilie:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Mihai

    Par niște înregistrări de la niste animale sau o combinație din aceste sunete, pot fi modificate pe clculator, dar cum sunt propagate nu stiu poate e un sistem care distribuie sunetele la distante mari. Nu par de trâmbiță ci mai degrabă asemănătoare cu cele ale animalelor de prada, dar par si modificate pe calculator.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.