Selectați pagina

Trebuie să fim siguri că credinţa omului în scurt timp va fi probată sever

Trebuie să fim siguri că credinţa omului în scurt timp va fi probată sever

Semnul lui Antihrist

„Aici este intelepciunea, cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, care este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc.13, 18).

Sf. Ioan ne descopera ca oricati se vor alatura lui Antihrist vor primi „semnul numelui lui” Apoc.14, 11), „pe mana lor cea dreapta sau pe frunte” Apoc.13, 16), si ca chinurile celor care vor primi stampila si semnul numelui lui Antihrist, a carui numar este 666, vor fi neincetate.

Dar care va fi numele lui Antihrist ?

Care va fi exact semnul ? Numarul va fi 666. Acestea sunt intrebarile arzatoare carora credinciosul se inflacareaza sa le gaseasca raspuns, pentru ca sa se lamureasca deplin si pentru ca sa-si ia masurile de prevenire fata de inainte mergatori, dar si fata de insusi Antihrist.

Fiindca astazi, dupa cum vor arata amanuntit in capitolul urmator, este comuna constatarea ca evolutiile si evenimenetele sunt asemanatoare, incat profetiile si talcuirile Parintilor Bisericii, despre venirea lui Antihrist, se adeveresc si se confirma in mod extraordinar.

Unul din evenimentele confirmate este si numarul 666, care incepe sa fie consacrat intr-un ritm galopant. Profetia din Apocalipsa despre numarul numelui lui Antihrist (666) arata ca incepe ca sa se adevereasca in zilele noastre.

Dar sa vedem mai intai ce zic Parintii Bisericii despre aceasta. Sf. Ipolit, Sf. Epifanie, dar si Andrei al Cezareei sunt retinuti si precauti in ce priveste prezicerea numelui lui Antihrist. Ei lasa sa se inteleaga vremea implinirii profetiei, despre venirea lui Antihrist cand se va cunoaste numele, numarul si semnul lui Antihrist ? Oare care va fi numele lui Antihrist ? Care va fi semnul ? Ipolit, printre numele ipotetice ale lui Antihrist enumera si cuvantul „Tagaduim – APNOYME” – in dialectul atic, a carui suma a numerelor care sunt atribuite literelor acestuia este 666. (A – 1, P – 100, N – 50, O – 70, Y – 400, E – 5), adica 666. Astazi vedem ca se pune in aplicare sistemul pentru publicarea noilor buletine de identitate care vor avea imprimata cifra 666. Pe bancnota de 500 de drahme, in ce priveste tara noastra, Grecia, exista in grup cifra 666. Numarul 666 apare pe produsele pe care noi le consumam; el este sub forma sistemului liniat de codificare, de asemenea apare in telecomunicatii, in schimbul bancar si altele. Toate acestea sunt o pura intamplare ?

Cunoastem, de asemenea, ca fara acest buletin va fi imposibila vanzarea sau cumpararea. Asadar, se implineste profetia Sf. Ioan, care ne zice: „si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari; si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei (a lui Antihrist) sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea: cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc.13, 16-19). Fiindca dupa cum ne aducem aminte, numarul 666 astazi se intalneste pretutindeni. Si zilnic vin noi elemente la lumina, care ne vor zgudui.

Intr-un articol interesant, citim cu uimire ca Dr.H.Eldeman, specialist si presedinte al sectorului de analiza statistica a Pietii Comune, comunica in Bruxelles ca se pregateste un sistem electronic inteligent, care se va ocupa cu problemele care intereseaza intreaga lume.. intregul sistem este numeric.

Fiecare om de pe pamant va primi un numar al sau. Numarul acesta va da sistemului electronic date despre fiecare individ, si pe baza acestui numar va putea ca sa intreprinda relatii de schimb in sectorul mondial.

Numarul va fi nevazut si va fi imprimat, fie pe frunte fie pe palma mainii, cu utilizarea razelor laser. Cu un dispozitiv special se va putea citi de pe fiecare semn numarul inscris.

Dupa cum deja am amintit sistemul este pregatit in intregime, si deja este pus in aplicare. Asadar, incepe sa se puna in aplicare la nivel mondial, fiindca, mai concret, noua metoda de tranzactie se va pune in aplicare sub guvernarea lui Antihrist. Este noul sistem de vanzare si cumparare cu cod numeric, despre care vorbim, care va pune stapanire pe fiecare individ odata cu numarul special 666, care va fi plasat cu cifre, care nu se pot sterge, cu raze laser, pe frunte sau pe mana dreapta !

„Si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei”, profeteste Sf. Ioan in cap. 16 din Apocalipsa.

Asadar, pe de o parte va fi primirea semnului cu posibilitatea de a face comert sau de cealalta parte neprimirea semnului lui Antihrist si renuntarea la a cumpara si a vinde, la comert, la privarea de toate drepturile si in fine acceptarea mortii.

Trebuie sa fim siguri ca credinta omului in scurt timp va fi probata sever. Despre aceasta nu trebuie ca sa avem indoieli deloc. Dupa cum s-au confirmat atatea profetii, asa si profetia cu numarul si semnul lui Antihrist se va implini.

Sa avem rabdare si credinta, si sa dorim sa nu apucam noi vremurile confirmarii acestor profetii !

Profetii despre Antihrist – Autor: Skartsiuni Dimitriu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. Robert

  Am citit foarte multe profeții și scrieri legate de acest subiect al documentelor electronice și al cipurilor (Sfânta Scriptură, Sfinți Părinți etc.). Am înțeles că cipul implantat în mâna dreaptă sau pe frunte va fi pecetea satanei, deoarece pe lângă faptul că nu o să poți cumpăra sau vinde nimic, o să ți se influențeze hotărârile, gândurile și sentimentele. Este adevărat că o să devii o slugă a sistemului cu acea drăcie implantată în corp.

  Dar ce nu înțeleg eu este următoarea frază: ”Numărul va fi nevăzut și va fi imprimat, fie pe frunte, fie pe palma mâinii, cu utilizarea razelor laser. Cu un dispozitiv special se va putea citi de pe fiecare semn numărul înscris.”

  Dacă nu ai ceva metal în tine unde să se stocheze informația, cum anume o să poată scrie numărul în tine? Acela trebuie să fie stocat sau cel puțin proiectat undeva. Nu-l poți scrie pe oase sau pe sânge… Așadar, luarea documentelor electronice nu ar constitui o lepădare propriu zisă, deoarece dacă vrei să nu mai continui, arunci buletinul pur și simplu și încerci să trăiești în afara sistemului.

  Totuși, cuviosul Paisie Aghiorâtul spune că și luarea documentului constituie tot lepădare de Hristos, deoarece înlesnește lucrarea satanei și apropie adevărata pecete(cipul) de viața noastră. Preotul rus Vasile Novikov face o afirmație și mai directă și zice același lucru că atunci când ne vor scana retina pentru buletinul/ pașaportul biometric, ne vor înscrie numărul pe frunte.

  Din nou revin cu întrebarea de la început: cum este din punct de vedere tehnic posibil așa ceva? Dacă mă poate lămuri cineva, aș fi recunoscător. Știam de mult că cipul acela implantat este lepădare de Hristos. Dar sunt foarte confuz cu privire la buletinul biometric. Practic, ai putea să-l arunci din mână când vrei și să fugi în pustie sau unde te îndrumă Domnul, dar dacă deja numărul e scris pe frunte, e cu totul altă poveste…

  Preotul Vasile Novikov spunea că Domnul Hristos i s-a arătat unui stareț în Rusia și i-a spus să îndemne poporul să nu ia aceste documente electronice. Dar totuși dacă cineva le ia, se poate considera acesta lepădat sau doar dacă ia cipul se dă pe sine satanei?

  Nu vreau să intru în moarte duhovnicească pentru un act de identitate blestemat. Prefer să mor în pădure mâncat de animale, de foame și frig decât să mor pervertit de sistemul antihristic care ni șe pregătește ca și lepădat de Hristos. Dar sunt atât de confuz, nimeni aproape nu zice direct și nu dă cu barda în miezul problemei… Vă rog frumos dacă e cineva mai competent tehnic să-mi explice cum se pune numărul cu laser fără un mediu de stocare… Și dacă întradevăr, luarea buletinului este lepădare de Hristos.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *