Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Noi permanent punem această temă rpioritar în atenţia cititorilor, deoarece ea are o importanţă crucială pentru fiecare din noi, pentru salvarea sufletelor noastre. Cine are urechi de auzit, să audă!

În clipul video se arată un Ordin de stat recent din Federaţia Rusă despre asigurarea securităţii chimice şi biologice a ţării. Va fi vorba de un paşaport genetic, arătîndu-se unul din avantajele acestuia – oamenii îşi vor cunoaşte rudele în orice situaţie (se arată două surori care au fost despărţite în sala de naştere şi s-au întîlnit abia peste zeci de ani). Astfel se spune că astfel de drame s-ar fi evitat dintre părinţi şi copii, dacă îndată după naştere copiilor li s-ar fi făcut paşapoarte genetice (pe bază analizelor ADN). Alt argument adus în favoarea paşaportului genetic ar fi faptul că s-ar depista din timp bolile genetice sau predispunere către unele boli ale populaţiei. Se arată că există şi partea negativă a unor astfel de tehnologii, ca exemplu aducîndu-se fostul preşedinte american, Raegan, care are sindromul Alzheimer astfel că dacă cetătenii ar fi ştiut acest lucru, acesta nu ar mai fi fost ales în calitate de preşedinte al ţării. Se spune că angajatorii vor fi interesaţi să cunoască astfel de date pentru a şti pe cine angajează. Datorită unor astfel de situaţii, experţii recomandă ca pentru început paşaportul genetic să fie efectuat benevol.

Experţii vorbesc în cadrul unei emisiuni despre faptul că acel Ordin despre asigurarea securităţii chimice şi bilogice e foarte vag formulat. Iar una din afirmaţiile acestuia e că datorită paşaportului genetic populaţia va fi ferită de atacuri chimice sau biologice, astfel că apare întrebarea firească – care sunt mecanismele de protecţie în aceste cazuri? Se mai vorbeşte despre crearea condiţiilor pentru a se preleva probe ADN de la populaţie, fără a se specifica ce presupun acestea, astfel acest proiect se loveşte de Legea protecţiei datelor personale, primindu-se că materia biologică cineva o fură de fapt (o prelevează ocolind Legea protecţiei datelor personale). Se vorbeşte că există deja Bio-Bănci, care păstrează materialul genetic de la toţi cei care îşi fac s-au îşi vor face paşapoarte genetice.

Proiectul de colectarea a AND-ului populaţiei e unul internaţional, astfel că nu există nici o garanţie că aceste date nu vor fi folosite şi de alte ţări în diferite scopuri.

Se ajunge astfel la un fel de satanism deschis, cînd omul devine o marfă care trece sau nu controlul calităţii, pentru a fi folosit în diferite scopuri.