Notă: Dragi frați și surori în Hristos! Pe 31 octombrie, Europa și America de Nord vor sărbători Halloween-ul lui satan. Unii spun că evenimentul a fost inventat de vechii celți, alții spun că are rădăcini romane, dar, în orice caz, această „sărbătoare satanică” are o legătură europeană.

TRAGEDIE ÎN SEOUL… Jertfele SATANEI. Halloween și-a cules recolta. (VIDEO)

TRAGEDIE ÎN SEOUL… Jertfele SATANEI. Halloween și-a cules recolta. (VIDEO)

Însă, în zilele noastre, în toată lumea, inclusiv țările ortodoxe și chiar Africa, a început să fie sărbători Halloween-ul. Acesta este deja rezultatul unei satanizări globale a lumii. Guvernul mondial, prin toate mijloacele răspândește în întreaga lume închinarea la diavol, care are nevoie de sacrificii umane periodice.

Iar pe 29 octombrie aceste sacrificii au fost făcute în număr mare. Acest lucru s-a întâmplat în Coreea de Sud. Peste 100.000 de coreeni s-au adunat în Seul pentru a sărbători Halloween-ul. Dar ceva nu a mers bine acolo, ceea ce a dus la ceea ce se crede a fi o busculadă, care s-a soldat cu multe morți. Peste 150 de persoane au fost declarate moarte, dar foarte probabil că sunt mai multe, deoarece 2.000 de rude nu reușesc să își găsească apropiații.

Amintim că anul trecut, de Halloween, în Statele Unite, cel puțin 12 oameni au fost uciși și 52 răniți în diferite crime de pe teritoriul american.