Selectați pagina

Topul desenelor animate care prezintă un pericol pentru psihicul copiilor

Topul desenelor animate care prezintă un pericol pentru psihicul copiilor

desene-animateDesenul animat “Maşa şi Ursul” a fost declarat cel mai periculos pentru psihicul copiilor, potrivit psihologilor ruşi. Acesta se află pe primul loc în topul desenelor de animaţie cu impact negativ asupra copiilor.

Potrivit specialiştilor, comportamentul neadecvat al eroinei Maşa, capriciile şi obrăzniciile ei pot avea un impact negativ asupra copilului: acesta poate crede că un astfel de comportament este normal, scrie izvestia.ru.

Pe locul doi a fost clasat filmul de animaţie “Monster High”. Psihologii sunt de părere că lexicul personajelor poate influenţa vorbirea copiilor. Mai mult decât atât, personajele sunt elevi în şcoala de monştri, dar nu frecventează orele.

“Buretele Bob Pantaloni Pătrați” se află pe locul trei în lista psihologilor ruşi. Potrivit lor, eroul principal este prea egoist şi îi critică permanent pe cei maturi.

Locul patru a revenit filmului de animaţie “Tom şi Jerry”. Specialiştii sunt de părere că motanul şi soarecele dau un exemplu negativ de comportament al copiilor în relaţia cu adulţii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке