Selectați pagina

Titlu: Primele reactii si plasari video de la marsul lgbt de azi.

Titlu: Primele reactii si plasari video de la marsul lgbt de azi.

Cităm curaj.tv:

Pe 17 mai 2015, comunitatea LGBT din Moldova a organizat un marș al diversității la Chișinău. În acest an, mesajul transmis de participanții la acțiune a fost: ”Pentru că locuiesc aici”. Marșul s-a desfășurat pe bulevardul Grigore Vieru.

La manifestație au fost prezente forțe impunătoare ale poliției, care au împiedicat eventualele incidente.
Tot astăzi, ma multe organizații religioase au organizat și o contramanifestație. Cei mai agresivi din mulțime, inclusiv cei care au aruncat cu ouă, au fost izolați de către poliție.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qdVgegTnCB0[/youtube]

Cum a reflectat evenimentul de azi protv-ul:

Preotii s-au luat la bataie cu politistii la marsul homosexualilor. Crestinii au aruncat cu oua in timp ce ambasadorul SUA tinea discurs

Marsul homosexualilor s-a lasat cu altercatii.

Cativa preoti si un grup de enoriasi care au aflat unde are loc marsul au incercat sa treaca de lantul politistilor care ii protejau pe homosexuali. Oamenii legii au ripostat, iar intre cele doua tabere au avut loc altercatii si imbranceli. Enoriasii s-au aratat suparati ca politia ii protejeaza pe gay si lesbiene.

Acestia au aruncat si cu oua clocite in cei care au venit la marsul homosexualilor, chiar in timp ce ambasadorul SUA sustinea un discurs. Un ou a ajuns la picioarele ambasadorului: “Nu e usor sa fii gay sau lesbiana in Moldova”, a spus acesta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *