Selectați pagina

TIMPUL ANTIHRISTULUI… A apărut primul market fără casieri şi vînzători

TIMPUL ANTIHRISTULUI… A apărut primul market fără casieri şi vînzători

Notă: Dragi fraţi şi surori! Lumea încetul cu încetul e şi mai mult cuprinsă de împărăţia antihristului. Astfel, recent a apărut un proiect pilot al unui magazin fără cash, în care cumpărătorii pur şi simplu iau marfa de pe raft şi merg acasă. Exact astfel va fi şi pe timpul antihristului. Inscripţiile satanice şi cipurile implantate vor servi în calitate de permis pentru a cumpăra cele necesare pentru a putea trăi. Doamne miliueşte-ne!

Într-un market de firmă din Seattle, vizitatorii pur şi simplu iau mărfuri de pe rafturi şi pleacă, iar contul pentru mărfuri ajunge pe contul lor de pe Amazon.

Retailer-ul online Amazon a deschis primul market automatizat în Seattle, fără casier şi vînzători. Pentru a putea face cumpărături, vizitatorii trebuie să fie clienţi înregistraţi pe Amazon.

La intrare cumpărătorul scanează un cod din aplicaţia de pe smartphone, după care uşile marketului i se deschid. Apoi vizitatorul marketului poate lua orice marfă de pe rafturi şi să meargă acasă, iar cecul vine pe contul său de pe site-ul comerciantului.

Cumpărătorii sunt identificaţi în market de către camerele de supraveghere de pe plafon şi cu ajutorul senzorilor electronici. Aceştia ajută calculatorul “să recunoască” persoana şi marfa aleasă de aceasta.

Anterior, aceste tehnologii au fost testate într-un market pilot pentru angajaţii Amazon.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.