Selectați pagina

The New York Times susţine că a sosit timpul pentru canibalism

The New York Times susţine că a sosit timpul pentru canibalism

Notă: A se citi neapărat şi „FEREASTRA OVERTON: Tehnologia sădirii în conștiința umană a ceea ce, aparent, nu poate fi inclus

Dezgust total pe Twitter din cauza unui articol din New York Times care sugerează că există un ‘timp și un loc’ pentru ‘canibalism’

The New York Times susţine că a sosit timpul pentru canibalism

The New York Times susţine că a sosit timpul pentru canibalism

Articolul din New York Times l-a determinat pe un utilizator de Twitter să scrie un tweet: ‘Stop. Normalizării. Canibalismului’.

Mai mulți utilizatori de Twitter și-au exprimat pe Twitter disconfortul și confuzia după ce The New York Times a publicat un articol în care susține că există ‘un timp și un loc’ pentru ‘canibalism’.

Utilizatorii au criticat articolul pe motiv că acesta ar promova ‘normalizarea’ practicii macabre de a mânca carne umană.

The New York Times a publicat în secțiunea Style un articol ciudat intitulat ‘A Taste for Cannibalism?’ (Un gust pentru canibalism?). Scris de Alex Beggs, articolul a oferit o perspectivă asupra relevanței crescânde a canibalismului în cultura pop – în special într-un ‘val de cărți recente care îți întorc stomacul pe dos’ – și a promovat afirmația unui autor potrivit căruia ‘a sosit timpul’ canibalismului.

Beggs și-a început articolul cu o referire la romanciera Chelsea G. Summers cu ideea unui personaj care mănâncă ficatul iubitului ei decedat, ‘servit în stil toscan, pe pâine prăjită’.

Beggs a remarcat apoi: „Se pare că există un timp și un loc pentru canibalism. În paginile unor cărți recente, care îți dau fiori la stomac, precum și pe ecranele de televiziune și de film, doamna Summers și alții sugerează că acel moment este acum”.

Articolul a pus la dispoziție citate interesante din partea creatorilor Yellowjackets, un serial american de televiziune creat de Ashley Lyle și Bart Nickerson și prezentat de Showtime, care arată scene grafice de canibalism. Co-creatoarea Ashley Lyle și-a explicat inspirația pentru serial, spunând: „cred că suntem adesea atrași de lucrurile care ne repugnă cel mai mult”.

Partenerul ei de creație, Bart Nickerson, a adăugat: „dar mă tot întorc la această idee: ce parte a repulsiei noastre față de aceste lucruri este o teamă față de extazul lor?”.

Alex Beggs în articolul său a căutat, de asemenea, să afle ‘ce ar putea să alimenteze dorința pentru poveștile despre canibalism din zilele noastre’. Potrivit lui Ashley Lyle, este vorba despre un actual ‘moment ciudat’. Ea a menționat ‘pandemia, schimbările climatice, împușcăturile din școli și anii de cacofonie politică, drept posibili factori’.

Lyle a explicat: „cred că ceea ce este de neconceput a devenit de conceput, iar canibalismul se încadrează perfect în categoria celor de neconceput”.

Ian Miles Cheong: Stop. Normalizării. Canibalismului.

Ca răspuns la articolul care a atras atenția oamenilor, comentatorul conservator Ian Miles Cheong a scris pe Twitter: „Stop. Normalizării. Canibalismului”.

Redactorul-șef al Riochet, John Gabriel, a scris pe Twitter despre nuanțele păgâne pe care le-a perceput în articolul din Times, comentând: „cultura post-creștină seamănă mult cu cultura precreștină”.

„Ummm ce?!!! NY Times a devenit o glumă monumentală”, a scris pe Twitter Ned Ryun, un scriitor conservator.

Scriitorul liberal Adam Best a spus ironic: Știi că societatea a ajuns rău când NYT spune: „Vă recomandăm acum să începeți să vă mâncați între voi”.

Omul de știință Dr. David Shiffman a deplâns faptul că acesta nu era tipul de progres pe care și-l imagina pentru umanitate, scriind pe Twitter: „Mi s-au promis mașini zburătoare”.

Comentatorul conservator David Reaboi a postat sarcastic pe Twitter: „O, bine, acum am ajuns aici”.

Reporterul Zach Budryk de la The Hill a comentat: „este vorba în mod specific despre reprezentări în ficțiune, însă se stabilește că această încadrare o face să pară un articol de trend despre conceptul de canibalism”.

Sursa: https://www.foxnews.com/media/twitter-disgusted-new-york-times-piece-suggesting-theres-time-place-cannibalism

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

6 Comentarii

 1. Anonim

  Nu mai postați cu bolnavii

  Răspuns
 2. Anonim

  Adina de Souzy

  Răspuns
 3. Anonim

  Apare Bogdan Chiriac și zice ca e ok dacă se practică în lumea civilizată

  Răspuns
 4. Anonim

  Ce inseamna asta ; nu inteleg ce se scrie!

  Răspuns
 5. Anonim

  Apărătorule și ție îți place să…kakao

  Răspuns
 6. Anonim

  Chiar nimeni nu mai realizeaza unde se ajunge?

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке