news_homoterrorismAcest film documentar afișează evenimentele din 25 mai, când în Ziua oraşului Kiev lobby-ul homosexual internațional a încercat să organizeze o așa-numită „paradă gay” în capitala Ucrainei.

Video se începe cu povestea băiatului ucrainean Saşa, scos din ţară sub pretextul adoptării de un gay american și acum acest copil este crescut de doi perverşi. La întrebarea cine sunt homosexualii, băiatul ucrainean Saşa răspunde docil că acest lucru înseamnă să ai „doi tati.” El este complet incapabil să înțeleagă ceea ce înseamnă o familie normală. Cineva din Ucraina a primit banii grei în urmă acestei tranzacţii.

Cine este responsabil de soarta copilului orfan? Poate că acest copil este luat de justiția juvenilă de la părinții săraci? Poate că e fiul uneia dintre mame care s-a sinucis în localitate, pentru că reprezentanta justiţiei juvenile Ivaşîna N.D., le-a luat copiii, iar rudele lor până în prezent nu ştiu unde se află copiii. Și cât de mulţi copii sunt scoşi din ţară şi lăsaţi uitării? Orfanii ucraineni continuă să fie vânduţi în străinătate la diferite „tați (tata +tata)” şi „mame (mama+ mama)”.

Cine poate garanta că mâine copiii nu vor fi luaţi şi trimişi în astfel de „familii”. Deoarece I. Pavlenco, ombudsman în drepturile copiilor, a declarat că Ucraina nu ar trebui să se teme să predea copiii spre adopție la cetăţenii străini, și că sistemul de justiție juvenilă are grijă de ei.

Astăzi, justiția juvenilă, promovarea homosexualităţii și ideologiei sunt inseparabile una de alta. Nu degeaba una dintre participanții la marșul homosexualilor spune că poate adopta un copil. Perverşii știu că dacă ei vor câștiga în guvern, așa cum s-a întâmplat în Franța, ei vor avea atâţi copii cât vor dori, și nimeni nu are dreptul să le interzice acest lucru. La urma urmei, în acest scop şi a fost creat întregul sistem de justiție juvenilă!

În Ucraina, există un rând pentru adoptarea copiilor. Încercați să spuneţi că doriţi să adoptaţi un copil de vârsta preşcolară sau mai mic. Veţi aștepta o lungă perioadă de timp un copil potrivit, apoi veţi colecta o mulțime de certificate, vi se va cere să treceţi un trening pentru spălarea creierilor, și multe altele. Dar dacă sunteţi un cetăţean străin, este o altă problemă! A scoate în străinătate un copil ucrainean este mult mai ieftin decât, de exemplu, să așteptaţi câțiva ani în Franța și să plătiţi un preț fabulos. Iar apoi, aproape nimeni nu se interesează de soarta acestor copii, ce veţi face cu ei. Le veţi vinde pentru organele, le veţi preda la bordel sau le veţi „educa” ca şi cei doi sodomiți într-un mediu homosexual.

Interdicția privind adopțiile de către străini sau interzicerea adopțiilor de către homosexuali își poate permite numai Rusia, Ucraina”independentă” doar poate livra copiii slavi pe piața mondială, pentru că nu mai are nimic ce să exporte.

Astfel acţionează terorismul homosexual în toate țările. În acest sens sunt prevăzuţi pași tipici:

– a incita poliția locală împotriva patrioților care apără străzile orașelor de „paradele gay” forţate sau care se opun actelor legislative homosexuale (vezi Serbia, Franța, Georgia, Ucraina și alte țări);

– adoptarea unei legislații care face din sodomiți o castă privilegiată;

– şi apoi arestarea tuturor oricine îndrăznește să vorbească împotriva perversiunilor.

Și lucrul cel mai important sunt copiii! Copiii ar trebui să completeze rândurile lor. Cu ajutorul educaţiei sexuale, adopției, televiziunii și altor tehnologii.

Însă toate acestea sunt o parte a problemei. A doua parte sunt demonstrații ample împotriva homosexualilor în Franța! Lumea protestează în toate țările, chiar și în cele în care aparent rezistența a fost ruptă!

Este bunul simț și hotărârea fermă de a nu lăsa mizeria sodomită în societatea ucraineană!

La cererea deputaţilor legea homosexuală nr. 2342 din nouă va fi supusă votării la sesiunea de toamnă a Radei Supreme. Ar trebui să protestăm împotriva acesteia: să trimitem apeluri, să ne adresăm personal la fiecare deputat ales în districtul dvs., etc.

Ar trebui să nu permitem promovarea justiției juvenile și să protestăm vehement împotriva adoptării copiilor de către străini. Să extindem mișcarea părinţilor, ca fiecare cetățean să contribuie la apărarea pământului nostru.

P.S. Ordinea publică la „parada gay” din Vilnius a fost protejată nu numai de 400 de polițişti şi ofițeri de securitate pentru a suprima revoltele, de pompieri, gata să împrăştie protestatarii cu tunuri de apă, dar a fost utilizată de asemenea tehnica specială – un elicopter fără pilot, care fixează din aer tot ce se întâmplă, etc.

Pe 27 iulie în timpul unei parade gay din Vilnius au fost arestate 28 de persoane care au încercat să oprească marșul homosexualilor și lesbienelor. Cel mai important lucru – arestarea lui Petras Grajulis pe care șase ofițeri de poliție au răsturnat pe trotuar cu fața spre pământ. După ce Grajulis a fost ridicat și dus la carceră.

În conformitate cu politicianul, în urma arestării la el a fost deteriorată coloana vertebrală și conform avizului medical el nu este apt de muncă.

P.P.S. În Muntenegru, mai mult de două sute de patrioți au împrăştiat marşul homosexual, care a fost evacuat sub perdeaua de fum. Printre victime – asistenţi ai ministrului pentru drepturile omului și ale minorităților. Muntenegru și Ucraina sunt obligate să adere la Uniunea Europeană, și în acest sens la ei a fost adoptată legislația anti-discriminatorie faţă de perverși.

[vimeo]http://vimeo.com/71608271[/vimeo]

Sursa: sovest.dnepro.org via ecology.md