ABSOLUT INTERESANT materialul de CITIT, ca să înțelegeți mai bine ce CLOACĂ de viermi dau Directive, Normative pentru așa zisul „binele și sănătatea poporului” pe vreme de #Covid-19 / #Coronavirus.

TEMPERATURA pielii și FEBRA, sunt situații total diferite.

„TERMOSCANAREA este ZERO din punct de vedere al depistării unui bolnav de Coronavirus / Covid19.”

(👆 Dl. VASILE ASTĂRĂSOAE, Medic legist, fost președinte la Colegiul Medicilor, fost rector la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, membru al mai multor organizații științifice naționale & internaționale.)

Oamenii INFORMAȚI sunt greu de prostit, așa că, să ne facem temele, ca să îi punem cu botul pe labe pe nemernicii care ne ies în cale sau care vor să ne prostească prin diverse alte situații.
Fii deștept  👁️ 👂  ✔️

………………………………………………………………………..

Pentru toți fanii marelui Arafat. Luați de aici. Cu pâine și apă multă.

Un medic Dr. OANA BIANCA despre TERMOMETRIȘTII lui Raed Arafat.

Eu sunt profesor universitar și NU dau doi bani pe criteriul „medical” de evaluare a stării de sănătate prin MĂSURAREA TEMPERATURII la poarta aprozarului !

Probabil așa-zisul medic Arafat NU FACE deosebirea între „FEBRĂ” și HIPERTERMIA fiziologică, adaptativă.

Din nefericire aceste MĂSURI AMATORICEȘTI stau la baza arestării oamenilor de către forțele de represiune și declanșarea unui șir de proceduri irelevante – izolare improprie și testare nespecifică. Aici e vorba de AFACERI cu efecte medico-sanitare, NU de vreo boală ! Și de dictatură, bineînțeles !

Am o întrebare pt dl. „medic” Arafat, care nu este de fel clinician și pare că a uitat criteriile de măsurare a diferiților parametri fiziologici în cadrul examenului clinic obiectiv ! Examen clinic lăsat la îndemâna portarilor de la Kaufland !

Toate evaluările se fac în condiții de repaos, cel puțin 15 min – în CLINOSTATISM. Adică la pat. De preferință dimineața – de pildă temperatura, frecvența cardiacă, tensiunea arterială etc.

Se știe ca cel mai rapid mamifer de pe Terra este ghepardul, aleargă cu 120 km/h. Totuși, dacă în 30 secunde NU își atinge scopul, se oprește ! Poate dl. „medic” Arafat să imi spună DE CE ? Cu adevărat, rezervele de compus ergotrofic anaerob (=în prezența aerului)(fosfo-creatină) aferente susținerii primelor 30 secunde de activitate sunt epuizate ! Dar mai rămâne adenozin trifosfatul, care ar mai asigura aproape 1,5 minute de efort anaerob (=în lipsa aerului) ! De ce se OPREȘTE ghepardul atunci ?

Pentru că temperatura sare, în 30 secunde, la nivelul capului, de la 36,8° C la 41° C, filmările cu termoviziune au demonstrat asta. La 42° C apare riscul hemolizei (=spargerea globulelor roșii) și a insuficienței renale. Animalul se oprește.

„Doctore” eu când ies de la antrenamentul de forță, am tensiunea arterială 140/80, iar când ies de la cel de anduranță (=rezistență) am tensiunea arterială 100/60, vrei să spui că tind spre a fi hipertensiv, sau hipotensiv ? Dimineața am tensiunea 110/60. Știu, deja te gândești cât costă organele din mine.

Dacă nu știi sa faci corelația între temperatura si frecvența cardiacă, te învăț eu ! Dacă în condiții de repaos la pat un subiect care are 36,7° C la frecvența 75 bpb [=Biosemnale și Prelucrarea Biosemnalelor (amplitudine, frecvență, fază) (în mod normal, dacă intr-o zi vei găsi 37,7° C, nu-i mai lua pulsul: îți zic eu ca are 95 bpm. Cam 10 bătăi în plus la grad.

Ori, când merge lumea la magazin, NU e nimeni sub 110 bpm, adică frecvența cardiacă aferentă efortului ușor.

Ca să fie totul CORECT, „doctore”, clienții trebuie aduși la LIDL cu patul. Altfel, vei avea 0,2 – 0,5 zecimi de grad peste temperatura de repaos.

Această ȚIGĂNIE este o veche manipulare a standardelor fiziologice: așa a scos medicina profilactică pe bandă rulantă ZECI DE MII de „hipertensivi”, „diabetici”, „hipercolesterolemii” etc.

Numai pe pastile pentru colesterol și numai, la nivelul Clujului se câștigă anual 30.000.000 € ! Din pix !
Așa face si așa-zisul medic Arahat, alergi 25 m după copil, sare temperatura și sunt chemate forțele de represiune!

Văd că lumea e prinsă în mărunțișuri despre ce fel de termometru și ce fel de personal să ia temperatura ! GREȘIT ! Acestea sunt detaliile copilărești ale unei proceduri irelevante, amatoricești și săvârșite în scop de fraudă !

Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hațieganu” ar trebui să anuleze licența de medic a acestui comerciant !

Mulțumim pt SMURD, dar NU e nevoie de un medic pentru a fonda un serviciu de ambulanță !
Ați văzut cum a leșinat soldatul ăla când cuvânta Arahat de la pupitru ? Dânsul a reacționat ceva mai prost decât când a leșinat un soldat la „cuvântarea” lui Plăvan.
De la pupitru, marele medic repeta „Întindeți jos !”, „Întindeți jos !” … de parcă puteau să-l întindă sus !

Pot să-i recomand armatorului Raed Arafat studiul materiei „Modificări adaptative în condiții deosebite de mediu”, care face parte din curricula masterală.

Băiatul ăsta (R. A.) îmi aduce aminte de raspunsul dat lui Gigi Becali de către academicianul Corneliu Vadim Tudor la întrebarea:
„Ce să fac după ce termin facultatea” … păi ce ai putea să faci ? … „Liceul

Autor: Simona Avram