Selectați pagina

Tenismenul ORTODOX Novak Djokovic DONEAZĂ UN MILION de EURO pentru lupta împotriva coronavirusului în Serbia

Tenismenul ORTODOX Novak Djokovic DONEAZĂ UN MILION de EURO pentru lupta împotriva coronavirusului în Serbia

Jucătorul ortodox de origine sârbă, Novak Djokovic, numărul unu mondial, a anunțat, vineri, că donează un milion de euro pentru lupta împotriva coronavirului în țara sa natală, exprimându-și astfel recunoștința față de personalul medical din Serbia, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Suma de un milion de euro este destinată achiziționării de ventilatoare și alte echipamente de strictă necesitate în contextul pandemiei.

„Vreau să-mi exprim recunoștința față de tot personalul medical din întreaga lume și din Serbia mea natală pentru ajutorarea tuturor celor infectați cu coronavirus. Din păcate, tot mai mulți oameni se infectează în fiecare zi. Eu și soția mea Jelena pregătim un plan cum putem ajuta cel mai bine persoanele aflate în nevoie.

Donația noastră este de un milion de euro pentru achiziționarea de ventilatoare și alte echipamente medicale. Situația este foarte imprevizibilă. Există multă teamă, panică și multă suferință. Familia mea și cu mine încercăm să rămânem la fel de optimiști și cu un spirit puternic, în lupta cu acest virus perfid”, a declarat Djokovici.

Serbia a anunțat până pe data de 29 martie 20202, că 659 de persoane au fost contaminate cu Covid-19, dintre care 11 au decedat.

Sursa: http://www.agerpres.ro/sport-extern/2020/03/27/tenis-novak-djokovic-va-oferi-un-milion-de-euro-pentru-lupta-cu-coronavirusul-in-serbia–475636

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *