Selectați pagina

Telefonul mobil e spionul perfect. Stie enorm de multe lucruri despre tine

Telefonul mobil e spionul perfect. Stie enorm de multe lucruri despre tine

telefon-mobilTe cunoaşte mai bine decât prietenii tăi cei mai apropiaţi şi ştie în fiecare secundă aproape totul despre tine. E foarte convenabil să ai un smartphone, datorită numărului mare de informaţii la care ai acces cu ajutorul lui. Te-ai întrebat, însă, vreodată, dacă nu cumva telefonul ştie prea multe despre tine? S-ar putea să ai o surpriză când vei afla cât de bine te cunoaşte gadgetul tău preferat.

Există numeroase aplicaţii bazate care pe locaţie, aplicaţii care îţi cunosc fiecare mişcare. Ele nu te ajută doar să le transmiţi prietenilor de pe Facebook prin ce club ai mai umblat, ci le sunt utile celor care vor să îţi vândă reclame.

Microfonul de la smartphone poate fi, de asemenea, activat la comandă, pentru a înregistra sunetul din jur. Daca detectează zgomot ce crede ca ar putea fi produs in interiorul unui magazin, de exemplu, te poate anunţa în legătură cu ofertele. Iar aceasta nu este cea mai gravă situaţie în care o aplicaţie poate folosi microfonul smartphone-ului tău, scrie Mashable, citata de yoda.ro.

Pe măsura ce tehnologia se îmbunătăţeşte, şi informaţiile pe care le ştie telefonul despre tine cresc. Un infografic făcut de OnlineColleges.com arata ca 74% din oamenii care deţin un smartphone folosesc aplicaţii bazate pe locaţie, iar 18% le comunică prietenilor locul în care se află.

sursa: yoda.ro.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.