Selectați pagina

Telefoanele mobile, interzise

Telefoanele mobile, interzise

telefoane interziseÎntr-un orășel din Statele Unite oamenii nu mai folosesc telefoane mobile și nici internetul. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru ca nu au voie. Asta deoarece aici se găsește cel mai mare telescop destinat captării sunetelor din univers.

Telescopul este situat lângă orășelul Green Bank, într-o regiune muntoasă din statul Virginia. De două ori mai mare decât Statuia Libertății, el captează sunetele venite din univers, pe care orice interferență cu undele electromagnetice le distorsionează. Prin urmare, localnicii trebuie să se abţină de la folosirea celularelor şi a internetului wireless.

Dacă unii se abțin de la folosirea telefoanelor mobile, alții însă nu sunt atât de înțelegători și încalcă interdicțiile.

Aceștia însă sunt rapid detectați de poliţiştii care patrulează zilnic, pentru a depista orice sursă de radiaţii electromagnetice.

Pentru mulți dintre americani orășelul a devenit un refugiu împotriva radiaţiilor electromagnetice, care, spun ei, le afectează sănătatea.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *