Selectați pagina

Tehnologia lui antihrist: Cartea de identitate cu CIP este deja în stadiul de prototip

Tehnologia lui antihrist: Cartea de identitate cu CIP este deja în stadiul de prototip
De ani de zile conducătorii României anunță că vor să introducă în circulație cărțile electronice de identitate sau buletinele biometrice, dar până acum nu s-a prezentat ceva cu certitudine.
Echipa GovITHub, un program guvernamental prin care specialiştii IT dezvoltă proiecte pentru administraţia publică, a prezentat, pe Facebook, o primă mostră a viitoarei cărți electronice de identitate.
Membrii programului dezvăluie că noul buletin biometric va fi cât un card bancar. „Prima mostră a viitoarei cărți electronice de identitate e în testarea bursierilor #GovITHub! Spoiler alert: e de dimensiunea unui card bancar!”, se arată pe pagina de Facebook a GovITHub.
Chiar dacă se vorbea ca adresa să nu mai apară pe noul buletin electronic, după cum se poate observa în imagini, aceasta încă mai este specificată pe cartea de identitate. „Noi avem în teste de funcționalitate doar un prim prototip, nu cunoaștem detaliile proiectului final, dar vom încerca să aflăm mai multe detalii despre rezultatul final”, precizează membrii echipei.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Bataiosu Spirea

    peste cadavrul meu
    nu se ia acest buletin electronic
    nseamna inceputul pecetluiriii satanei =666spirea

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *