Selectați pagina

TEHNOLOGIA ANTIHRISTULUI…. Moda implantării microcipurilor sub piele ia amploare în Germania.

TEHNOLOGIA ANTIHRISTULUI…. Moda implantării microcipurilor sub piele ia amploare în Germania.

Mii de germani au început să își implanteze microcipuri în degete, care să îi ajute să poarte abonamente sau să țină minte parole.

Într-un inteviu al Euronews, Sven Becker, directorul singurului vânzător de cipuri de comunicare în câmp apropiat, I am Robot, spune că inspirația pentru afacerea sa i-a venit dintr-un cip implantat în câinele unui prieten de-al său și de la companie de biohacking americană Dangerous Things (Lucruri Periculoase).

De la crearea companiei, în 2015, Becker estimează că între 2000 și 3500 de germani și-au implantat un microcip sub piele – dar nu toate sunt ale companiei sale. Nemții își implantează cipuri și în străinătate.

Majoritatea oamenilor folosesc cipul ca înlocuire pentru cartea de vizită, pentru abonamente la sală, pentru cheile de la birou sau de la casă.

Becker spune că a vândut o dată un microcip unui bărbat care l-a folosit pentru a salva un link care ar duce direct la testamentul său.

Opțiunile pentru care poate fi folosit un microcip sunt infinite.

Oamenii nu obișnuiesc să stocheze informație prea importantă în microcipuri. Dar riscul de a fura date de pe un asemenea cip este foarte mic.

„Ar trebui să știe că aveți un astfel de implant, să apropie un telefon la o distanță de 5 cm de mâna Dvs, dar nu ar avea mare succes.”

Pentru comparație, furtul unui portmoneu sau al unui telefon este mult mai riscant, a spus Becker.

Acesta a mai spus că infrastructura se află cu mult în urmă în Germania – oamenii abia încep să achite din ce în ce mai des cu cardurile de credit.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке