GoogleGoogle a înregistrat un patent pentru un tatuaj electronic pe piele care se conectează la un dispozitiv mobil și care poate fi folosit ca un detector de minciuni, scrie blog.likeit.ro.

Chiar dacă mulți dintre voi s-ar fi așteptat să fie permanent, tatuajul este aplicat pe piele cu ajutorul unei substanțe lipicioase. Motivele pentru care cei de la Google ar scoate un astfel de device sunt două. Primul, care pare unul normal, este faptul că oamenii care lucrează într-un mediu zgomotos au dificultăți în a se face înțeleși. Astfel, cei care au locul de muncă în mijlocul demonstrațiilor politice, pe stadioane, la concerte și așa mai departe pot folosi acest tatuaj, care se va conecta la smartphone, pentru a transmite informații.

Partea întunecată a device-ului celor de la Google este reprezentată de motivul numărul doi. Potrivit aplicației, aceasta poate fi legată și la un detector de minciuni. Așadar, nu este exclus ca gadget-ul să fie folosit de serviciile secrete care doresc să afle informații despre posibilii suspecți.