Selectați pagina

Ţara EUROPEANĂ în care medicii EUTANASIAZĂ cinci oameni pe zi

Ţara EUROPEANĂ în care medicii EUTANASIAZĂ cinci oameni pe zi
In Belgia, medicii au eutanasiat o medie de cinci oameni bolnavi incurabil pe zi inca in 2013, arata noile statistici, in contextul in care cazurile de sinucidere asistata au crescut cu 27% fata de anul 2012.

Aceste date vor creste si mai mult temerile ca eutanasierile au scapat de sub control in Belgia, care a devenit, in urma cu doua luni, prima tara din lume care a legalizat uciderea copiilor in faza terminala, potrivit Daily Mail.

Tara care a legalizat eutanasia in cazul copiilor
Statisticile au fost facute publice in ziarul belgian Sudpresse, care a aratat ca 1.816 persoane au fost eutanasiate in 2013, in comparatie cu 1.432 de pacienti in 2012, ceea ce inseamna o crestere de 26,8%. Cu alte cuvinte, 150 de bolnavi pe luna, cinci pe zi.
Dintre toti pacientii eutanasiati, 51,7% au fost barbati, in vreme ce 48,3% au fost femei. De asemenea, persoanele cu varste cuprinse intre 70 si 90 de ani au fost eutanasiate in proportie de 53,5%, iar cazurile de sinucideri asistate ale bolnavilor intre 60 si 70 de ani au reprezentat 21% din total.
Peste 1.000 de oameni, eutanasiati in Belgia anul trecut
Totodata, persoanele de peste 90 de ani care s-au sinucis asistat au fost in proportie de 7%. In acelasi timp, cei cu varste de sub 60 de ani au reprezentat 15%.
In 2003, Belgia a fost a doua tara din lume care a legalizat eutanasia, dupa ce Olanda a adoptat legea cu un an in urma, devenind prima tara care a permis aceasta practica dupa Germania Nazista.
Sursa: ziare.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  medicii au meseria diavolului în ziua de azi..
  şi dacă moartea cu coasa este demon, şi medicul eutanasist (la fel ca şi ucigaşii avortoni) face lucrul lui, atunci cu cine Domnul Dumnezeu îi va pune la un loc, cu Sfinţii sau cum?!

  Lui Dumnezeu îi trebuie Sfinţi şi nu cei ce s-au alăturat îngerilor căzuţi.
  pentru că şi cei ce ştiu adevărul dar nu vor să se sfinţească motivând viclean că este greu – nu vor ajunge în Împărăţia Lui Dumnezeu.
  după sfârşitul timpului şi lumii materiale – Mila Lui Dumnezeu nu va avea aşa putere, ci atunci va Stăpâni Dreptatea Lui Dumnezeu!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.