Sute de tineri transsexuali care şi-au schimbat chirurgical sexul caută ajutor pentru “detranziţie”

Trăim într-una dintre cele mai nebune perioade din întreaga istorie umană.
Sky News:

Sute de tineri transsexuali caută ajutor pentru a se întoarce la sexul lor original, a declarat o femeie care se ocupă de acte de caritate pentru Sky News.
Charlie Evans, 28 de ani s-a născut femeie dar s-a identificat ca barbat timp de aproape 10 ani înainte de detranziţie.
Numărul de tineri care caută schimbarea de sex este la cel mai înalt nivel din toate timpurile, dar auzim foarte puţine – dacă auzim vreodată – despre aceia care ajung să-şi regrete decizia.

În prezent, nu există date care să reflecte numărul celor nefericiţi cu noul lor sex sau a celor care optează să “deztranziteze” către sexul lor biologic.
Charlie a trecut prin detranziţie şi şi-a făcut public păţania anul trecut – şi a spus că a fost uimită de numărul mare de oameni aflaţi într-o poziţie similară.
„Ţin legătura cu tineri de 19 şi 20 de ani care şi-au schimbat complet sexul chirurgical şi care îşi doresc să nu o fi făcut, iar disforia lor de gen nu s-a ameliorat şi nu se simt mai bine după schimbare,”  a spus ea.
„Ei nu ştiu ce opţiuni mai au acum.”
Charlie spune că a fost contactată de „sute” de oameni care caută ajutor – 30 de oameni doar în zona ei din Newcastle.
„Cred că unele dintre caracteristicile lor comune sunt că au în jur de 25 de ani, cei mai mulţi femei sau atraşi de persoane de acelaşi sex, şi adesea sunt autişti.”

Nu le pasă că blocanţii de pubertate pe care îi iau copiii pot cauza sterilitatea ireversibilă şi chiar moartea.

Săptămâna trecută, s-a raportat că acel copil de pe afişul foarte profitabilei industrii a transsexualităţii, Jazz Jennings, îşi amână frecventarea cursurilor de la Harvard pe fondul unor „probleme de sănătate mentală.”

De la Radar Online:

Jazz Jennings a anunţat marţi că şi-a amânat participarea la admitere pentru  Harvard University. Acum, o sursă exclusivă a dezvăluit sitului RadarOnline.com că decizia ei a fost din cauza decăderii sănătăţii mentale a vedetei TLC.
O sursă apropiată lui Jennings a spus că vedeta de la “I Am Jazz” era “atât de stresată ” şi arăta “semne de depresie” încă din toamna trecută.
“Jazz nu a mai fost ea însăşi de mai multe luni,” a relatat sursa pentru Radar. “Nu se simţea în stare să înceapă şcoala şi să trăiască singură.”
[…] Anul trecut, faimoasa adolescenta a mai făcut o operaţie de confirmare a sexului, pe care ea a descris-o ca “pasul final al tranziţiei.”

Guvernul nostru şi mass media se panichează acum pentru vaping (ţigările electronice) dar în acelaşi timp încurajează în mod activ copiii să ia blocanţi de pubertate, hormoni pentru sexul opus şi să îşi facă operaţii de schimbare ireversibilă a sexului.

Sursa: http://www.informationliberation.com/?id=60791

Traducerea: Costin Ştirbu