Selectați pagina

Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date

Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date

traffic_cam1Războiul împotriva terorii reprezinta un efort demarat la nivel mondial, care a impulsionat investiţii masive în industria de supraveghere globală – care acum pare a deveni un război impotriva “libertatii şi protecţiei vieţii private”. Având în vedere toate noile tehnologii de monitorizare ce sunt acum implementate, vacarmul produs de interceptarea fara mandat pare discutabila.Tărilor celor mai avansate din lume, si din punct de vedere economic si tehnologic, le este urmărita populatia, identificata si centralizata in baze de date, dintr-un colt in altul. Guvernele, ajutate de companii private, aduna un munte de informaţii cu privire la fiecare cetăţean obisnuit, care pare până acum dispus să isi dea libertatea la schimb pentru securitate. Aici sunt doar câteva dintre modurile în care matricea de date este formata:

GPS-ul

Cip-urile de poziţionare globală- GPS- apar acum peste tot, de la paşapoarte SUA, la telefoane mobile si la masini. Utilizările mai frecvente includ: urmarirea angajaţilor, precum şi toate formele de investigare privata. Apple a anuntat recent colectarea locaţiei precise a utilizatorilor de iPhone prin GPS, pentru vizualizare publică, în plus faţă de spionajul asupra utilizatorilor în diverse alte moduri.

Internet-ul

Browserele de Internet înregistreaza va fiecare miscare, creand aplicatii, cookie-uri, detaliate cu privire la activităţile dumneavoastră. S-a descoperit ca ANS-ul [Agentia nat. de securitate] are cookie-uri pe site-ul sau, care nu expiră până în 2035. Principalele motoare de căutare ştiu pe unde aţi navigat vara trecută; şi achiziţiile online sunt centralizate in baze de date, se presupune pentru utilizarea in scopuri de publicitate şi servicii pentru clienţi. Adresele IP sunt colectate şi chiar facute publice. Site-uri controversate pot fi marcate la nivel intern de către site-uri guvernamentale, cum se poate face şi redirecţionarea traficului pentru a bloca toate site-urile pe care guvernul vrea să le cenzureze. S-a recunoscut acum faptul că reţelele sociale nu oferă confidenţialitate, avand in vedere ca tehnologiile avansate sunt folosite pentru monitorizarea în timp real a utilizatorilor din reţelele sociale. Legea privind securitatea cibernetica încearcă să legalizeze colectarea şi exploatarea informaţiilor personale. IPhone-ul Apple, de asemenea, înregistreaza şi stocheaza datele de navigare. Toate acestea în ciuda opoziţiei copleşitoare a cetăţenilor fata de supravegherea cibernetica.

RFID

Uitati de cardurile de credit, care sunt urmărite cu meticulozitate, sau de cardurile de membru pentru lucruri nesemnificative precum inchirierea DVD-urilor cu filme, care necesită SSN-ul [social security number] dumneavoastră. Orice persoană are Costco, CVS, carduri pentru lanţurile de magazine, şi multe altele. “Cartelele de proximitate” RFID duc tehnica de urmărire la un nou nivel de utilizare, gama variind de la carduri de loialitate, student ID, acces fizic şi acces la reteaua de computer. Ultimele inovatii includ o pulbere de RFID, dezvoltata de Hitachi, ale carei utilizari sunt nelimitate .

Camerele de urmarire a traficului

Recunoaşterea placutelor de inmatriculare auto a fost folosita pentru a acorda automatizatia de a actiona poliţiei rutiere din Statele Unite, dar s-a dovedit ca în Anglia tehnologia are dublă utilizare, cum ar fi marcarea activiştilor, în temeiul legii privind terorismul. Poate cea mai comuna utilizare va fi de a colecta bani şi a acoperi deficitele bugetare prin amenzile date pentru greselile din trafic, dar utilizarea poate promova si tactici precum monitorizarea pietonilor.
Camerele video ale computerelor şi microfoanele

Faptul că laptop-urile – achizitionate pe buzunarul contribuabililor – le-au spionat copii din scolile publice (la domiciliu) este scandalos. Cu ani în urmă, Google a început oficial sa utilizeze “amprentarea audio” a computerului in scopuri de publicitate. Ei au accepetat să colaboreze cu ANS, cea mai dezvoltata reţea de supraveghere din lume. Companiile private de comunicaţii au fost deja expuse publicului, pentru comunicaţiile transmise catre ANS.

Acum, toate cuvintele dvs.- scrise si vorbite – fac legatura cu matricea de securitate la nivel mondial.

Supravegherea publica prin microfoane

Această tehnologie a parcurs un drum lung de la posibilitatea detectarii sunetelor de focuri de armă în zone publice, pana la realizarile din prezent, de ascultare a soaptelor cu potential periculos rostite in public. Aceasta tehnologie a fost lansata în Europa pentru a “monitoriza conversaţii” si a detecta “agresiunea verbală” în locuri publice. Sound Intelligence este un producător de tehnologie pentru analiza discursului şi site-ul lor promoveaza modul în care aceasta poate fi uşor integrata în alte sisteme.

Biometria

Cel mai popular sistem de autentificare biometrica folosit in ultimii ani a fost Recunoaşterea Iris. Principalele aplicatii sunt controlul de intrare, ATM-urile si programele Guvernului.

Recent, companiile naţionale şi guvernele au utilizat datele biometrice de autentificare, inclusiv analiza amprentelor digitale, recunoaşterea irisului, recunoaşterea vocii, sau chiar combinatii ale acestora, pentru a le implementa în dezvoltarea cărţilor naţionale de identificare.
ADN-ulDe la toate persoanele sub vârsta de 38 s-a prelevat sânge, in copilarie. În Anglia, ADN-ul prelevat la testele de rutina este trimis la bazele de date secrete. Mai multe rapoarte au arătat că exista baze de date secrete ale Pentagonului, in care pastreaza ADN-ul “teroriştilor”, iar acum si ADN-ul cetăţenilor americani este centralizat in baze de date. ADN-ul digital este folosit acum şi pentru combaterea hackerilor.

Microcipuri-le
Parteneriatul HealthVault Microsoft şi VeriMed este incheiat in scopul de a crea microcipuri RFID implantabile. Microcipurile pentru urmărirea animalelor noastre de companie devin ceva comun si sunt promovate cu intentia de a ne face sa acceptam implantarea lor si la copiii noştri în viitor… FDA a aprobat deja aceasta tehnologie pentru oameni şi o va introduce pe piaţă ca un miracol medical, din nou, pentru siguranţa noastră!

Recunoaşterea facială

Anonimatul în public nu mai exista! S-a recunoscut folosirea tehnologiei de recunoastere faciala în cadrul evenimentelor de campanie al lui Obama, la evenimente sportive, iar mai recent la protestele G8/G20 în Canada. Aceasta tehnologie recolteaza, de asemenea, date din imaginile postate pe Facebook şi cu siguranţă va fi conectata la camerele video de urmarire a traficului.
Toate acestea duc la tehnologia de anticipare a comportamentului. Nu este suficient ca suntem identificati si ca ni se cartografiază locatia; demersurile de supraveghere din partea statului urmaresc să ştie încotro ne îndreptăm si prin intermediul profilului psihologic. Tehnologia a fost comercializata deja pentru diverse utilizări, cum ar fi blocarea hackerilor. Se estimează că, prin intermediul acestei tehnologii, calculatoarele stiu cu o precizie de 93% unde vom fi, înainte de a face noi prima miscare. Si despre nanotehnologie se crede ca va juca un rol important, oamenii de ştiinţă folosind nanoparticule pentru a influenţa direct comportamentul şi luarea deciziilor.

Mulţi dintre noi se întreabă: Ce s-ar face cineva cu toate aceste informaţii, pentru a ne ţine sub urmărire si a ne centraliza intr-o baza de date? Se pare că cei ce ne fauresc viitorul nu au în vedere respectarea dreptului la viaţă privată, ci doar dorinţa lor de a controla toata viata noastră.

Sursa: piatza.net

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

27 Comentarii

 1. marele Păcătos

  mai trebuie adăugat şi identificarea după pecetea 666 de pe frunte introdusă prin raze izotop care este identificată de camerele speciale. Ca argument această dovadă incontestabilă: http://www.youtube.com/watch?v=c2ctsHCaUcg

  în special minutul 1:30 – când pe o clipă arată o femeie la care nu se vede nici barba nici urechile, de zic că identifică după formula cu urechile-ochii-barba-nosu.

  Ne prostesc diavolii, pecetea se pune acum la orice fel de act unde necesită fotografierea cum zicea Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav şi Sfântul Paisie Aghioritul, sau la aparatele acestea care le pun în toată lumea – ele tot vor putea pune la încheietura mânii (ca de regulă a celei drepte).

  Rugaţivă să nu cădeţi în plasa dracului.
  Cei de azi, oamenii, toţi absolut care au toleranţă la cip şi la codul de bare – au deja în ei duhul lui antihrist şi sunt gata să-l primească. Şi dacă nu v-a fi al 3-lea război pentru nimicire – toţi vor muri în iezerul de foc.

  Nu trebuie să ne jucăm cu mântuirea!
  Asemenea răsplată -zic Sfinţii – nu a fost de pe vremea Mântuitorului Iisus Hristos, şi cine va mărturisi Adevărul – v-a avea răsplata aproape ca 70 Sfinţi Apostoli ai Domnului!

  a cine nu va avea dorinţă să lupte împotriva a toată lumea – îşi va pierde sufletul în chinurile veşnice.

  Nici un fel de document! spuneţi tuturor, nici un fel!

  Omul cu pecetea – nu mai este om ci drac în pieliţat, acestea-s cuvintele Sfântului Isac Sirul, Nil izvorâtorul de mir şi Îngerului Otroc Veaceslav!

  Răspuns
 2. Ţepeş

  Periodic citesc articolele acestui site. Respectiv am o mică nedumerire – de ce administraţia site-ului nu intervin cel puţin prin comentarii, dacă nu chiar printr-un articol, în care sa lămurească cine e acest “Otroc Veaceslav”, numele căruia foarte des apare invocat prin comentariile site-ului.
  Din cîte ştiu chiar şi Patriarhia Rusă s-a exprimat vizavi de “sfinţenia” acestui copil. Detalii citiţi aici – http://www.rodon.org/other/zkropovk.htm
  O sa îmi permit să citez doar un fragment:
  “Группой В. А. Крашенинниковой – Л. Н. Емельяновой Вячеслав Крашенинников кощунственно идентифицируется либо с кем-то из великих святых, имеющих прийти на Землю в последние времена, либо с самим Господом Иисусом Христом. Выскажем предположение: поскольку о детских годах Господа Иисуса Христа практически ничего неизвестно, помянутой группой может создаваться своеобразный апокриф, призванный заполнить историческую и религиоведческую «лакуну». Правда, формально поклонницы «отрока Вячеслава» пытаются отнекиваться:

  «К Славику приезжали как-то экуменисты… Договорились экуменисты до того, что Славик и Христос – одно и то же, а значит, говорят они, вы должны знать, какой должна быть и мать Славика. Вот так и поучали. Но для меня Славик – сын. Мой сын. А кто он есть на самом деле – доподлинно только Богу ведомо». (1, стр. 190).

  И тем не менее:

  «Однажды… на небе после дождя появилась радуга, а затем мальчики увидели яркое свечение от плеч и вокруг головы Славика, которое продолжалось примерно 40 минут…» (2, стр. 13).

  О сформировавшемся у отрока «комплексе Христа» свидетельствуют следующие его высказывания:

  «У меня все для вас, для себя даже крошечки нет!» (1, стр. 175).

  «Когда вы узнаете, кто я есть на самом деле, то сначала сильно испугаетесь оттого, что так запросто обращались со мной, а потом будете мною гордиться. А еще, мне многие сильно позавидуют». (1, стр. 150).

  «Когда пойдет шум из Лавры, и найдут древнюю Книгу пророчеств в Троице-Сергиевой Лавре, там будет написано, кто я…» (1, стр. 283).

  “Когда я приду к Ним обратно, Они скажут: «Как же ты все это вытерпел?» А я подниму рубашку и буду им свои раны показывать”. (1, стр. 122). “

  Răspuns
  • marele Păcătos

   “Din cîte ştiu chiar şi Patriarhia Rusă s-a exprimat vizavi de “sfinţenia” acestui copil. ”
   http://www.youtube.com/watch?v=Gx8Y742PulQ
   http://www.youtube.com/watch?v=V0U9ea1NfX0
   iată încotro rătăceşte Patriarhia Rusă!!!

   “Но для меня Славик – сын. Мой сын. А кто он есть на самом деле – доподлинно только Богу ведомо”
   – ce nu este clar? ereticii l-au făcut Dumnezeu, iar mama lui a zis că nu ştie cine este!

   “мальчики увидели яркое свечение от плеч и вокруг головы Славика, которое продолжалось примерно 40 минут”
   – oare nu spune clar că, BĂIEŢEII AU VĂZUT, înseamncă că ei şi au spus! A oare la Sfinţi nu se vedea niciodată în jurul capului lumina Harului? Nici la Sf. Ierarh Nicolae, nici la Sf. Cuvios Serafim? Sau ziceţi că, lumina Harului este un lucru demonic pe care îl fac doar extrasenşii aka posedaţii?

   “У меня все для вас, для себя даже крошечки нет!”
   – pentru că, dacă a venit de la Dumnezeu, din ceruri, atunci nu are nimic să ia de aici. Sfântul Ioan Botezătorul avea ceva? stătea la masă să bea vin şi carne? Da el(Ioan Botezătorul) tot este Înger din Ceruri! Odată a primit ceva de la o femeie, şi s-a îmbolnăvit, şi ştia din cauza că a luat daruri pentru ca să nu se supere insistenta femeia mulţumită de ajutorul lui.

   “Когда вы узнаете, кто я есть на самом деле, то сначала сильно испугаетесь оттого, что так запросто обращались со мной, а потом будете мною гордиться. А еще, мне многие сильно позавидуют”
   – el zicea că cunoaşte totul, el zicea că este Înger, el zicea că nu-şi poate ridica mâna ca să lovească pe om, ceva asemănător am observat citind despre Sfântul Serafim Uriil (Uriel), dar până când nu avem acces la această taină – să constatăm cine este Sf. Otroc Veaceslav.

   “Когда я приду к Ним обратно, Они скажут: «Как же ты все это вытерпел?» А я подниму рубашку и буду им свои раны показывать”
   – Bolile sunt de la diavol, şi dacă Domnul a permis ca el să se îmbolnăvească, atunci asta i-a mers drept răsplată/câştig. A avut o boală foarte grea, la care nu a zis vreo dată măcar că îl doare ceva – AŞA BĂRBĂŢIE OMUL DE RÂND NU POATE AVEA!

   Mama lui zicea că, când el murea, s-au grămădit toate căpeteniile drăceşti – fermecătorii, vrăjitorii şi extrasenşii, şi se bucurau că pleacă de pe pământ acest Soldat al Domnului!

   Să fim mai atenţi în detalii şi să cercetăm cu trezvie lucrurile şi faptele, dar să nu ne încredem în ereticii care ne-au trădat deja, că Domnul n-o să miluiască pe cel ce nu-i pasă de cele ce se petrec, ci o să fie judecat pentru acest păcat de moarte!

  • Natalia

   Mine aceeași Patriarhie Rusa o sa te binecuvinteze sa iai document cu cip. Tu ce o sa faci?? O sa iai ca asa a zis Pat. Rusa? Casca okii cit inca nu e tirziu!!! Cine l-a rastignit pe Domnul Nostru Iisus Hristos??? Oare nu arhiereii? Cine nu-l recunosc pe Otroc Veaceslav:? oare nu tot arhiereii? Te lasi condus de acei eretici din Patriarhie Rusa care se plimba cu masini de mii de euro? Ei o sa te duca la mintuire? Din cite poti sa vezi patriarhul Kirill nu tamaduiește pe nimeni asa cum o facea Ingerasul Veceaslav!!! Ce a spus Domnul Iisus Hristos? Ca dupa faptele lor ii vom cunoaste! De ce Kirill prieteneste cu Papa? Iti incredintezi mintuirea in reprezentantii actuali ai Patriarhiei? Si pe Hristos nu vroiau sa-l recunoasca la vremea Lui! Asa si pe Veaceslav orbii nu vor sa-l recunoasca! Dar el este Ingeras facator de minuni, care ne-a fost dat spre mintuirea noastre, caci Dumnezeu a vazut ca iereii nu ne duc la mintuire, ci pierzanie, de aceea bunul Dumnezeu (cum de ne mai suporta pe noi pacatosii si nemernicii) ne-a dat un Ingeras spre mintuirea noastra, a oilor netrebnice și chiare.

   E prea mare miza acum! E mintuirea noastra! Iar cu mintuirea nu trebuie de jucat! Tot ce a spus Otroc Veaceslav e Adevărul pe care vrea sa ni-l spună Bunul Dumnezeu, caci EL!!!!!!! mai mult ca oricine !!!!! doreste sa ne mintuim.

  • irina

   sora natalia e foarte placut sa auzi ca in moldova mai sunt crestini care il cunosc pe SFINTUL INGERAS VECESLAV…si recunosc sfintenia lui,necatind la faptul ca patriarhia rusa si toti “popii”tradatori care dicteaza ce si cum sa aiba loc nu numai in biserici, dar si in societate, tac mortis si plus la toate hulesc pe OTROC VECESLAV si pe mama VALENTINA!eu o intrebare am,vazind ca mai multi crestini vorbesc despre SFINTUL OTROC aici pe site,sunteti la curent daca preotii din tara noastra stiu despre acest minunat PROOROC, si care este parerea lor???!

  • Artiom

   In Moldova se cunoaste despre Otrok Veaceslav. Monahul Rafail Berestov, de pe Atos, a fost in vizita in Moldova, si la o adunare de crestini l-au intrebat ce parere are. El a spus ca nu se indoieste de sfintenia lui Otrok Veaceslav.

  • marele Păcătos

   o mică remarcă, Sfinţii au zis – trebuie de pomenit Patriarhul – dacă nu pentru meritul său, păi să fie categoric pentru statutul de Patriarh, pentru a fi valabilă Apostolicitatea Sfintei Întăriri a Bisericii cu toate bunătăţile Sfintelor Taine şi Slujbe, de altfel, toţi cei ce nu pomenesc Patriarhul – sunt în schismă sau erezie şi nu au Har Dumnezeiesc.
   Pe de altă parte Dumnezeu permite să se oficieze Sfintele Slujbe de către Preoţimea Lui Hristos care au fost caterisiţi NECANONIC de către ierarhii întunecaţi la minte, cu pomenirea “Tuturor Patriarhilor din Biserica Ortodoxă de Răsărit”, la care numele nu se spun, ci Dumnezeu pe toţi îi vede, care sunt vrednici şi care nu.
   Cei ce au răutate asupra ierarhilor – sunt cu satana, şi fără pocăinţă nu au nici salvare.
   Trebuie compătimit orice preot întunecat, cu cea mai mare dragoste.

  • slava

   pentru Natalia, ma scuzi dar nu esti tu acea Natalie care vreun an si ceva in urma se contra tare tipa “de ce sal credem pe otrok veaceslav? ada argumente, tipa asa ceva” nustiu da era cineva natalia, daca erai tu imi pare bine, ca tea luminat domnul, eu spre exemplu cum am dat intimplator de un filmulet despre dinsul deodata lam crezut, pe urma leam urmarit pe toate, anume el ma intors spre domnul, pina atuncea ca toata lumea odata in citiva ani la biserica si ma credeam sfint.

  • Artiom

   Slava, am citit ce ai scris si mi-au trecut furnicile pe cap. Eu la fel dupa ce am privit primul film cu el, m-am intarit in credinta. Nu stiu de ce. Cu toate ca, practic nu a spus nimic nou, o parte din lucrurile ce se spun in film, le-au mai spus si altii.

  • Artiom

   am gasit un video unde un preot le spune in biserica enoriasilor ca cei ce spun ca cipul e periculos, aceia nu sunt crestini. si daca patriarhul a binecuvintat documentele cu cip atunci trebuie de luat. Dar daca nu va bincevinta atunci nu trebuie de luat. Adica cum va spune patriarhul.

  • Irina

   Corect si eu asa vrea sa stiu daca este sub randuiala povestea acestui copil, pentru ca dintr-o alta sursa am aflat ca Biserica Ortodox Rusa l-ar considera o onselat, nu atat copilu ci pe mama lui care ar fi facut din el un idol pentru multi oameni. Care este adevarul, eu ma gandesc ca un copil mai ales de 3 ani( la 3 ani a inceput sa-si arate harul profetiei) nu cred ca ar putea ajunge o unealta a diavolului, in sensul acesta de inselare, sau poate ma insel eu, dar in Proloage am citit despre viata unei sfinte care la numai 3 ani, de la o convorbire cu Maica Domnului a abandonat joaca cu care se indeletnicea ca orice copil, urmand o viata duhovniceasca inlata improprie unui copil asa de mic. Mai probabil exista posibilitatea ca mama acestui baietel sa fi exagerat lucrurile si sa creeze aceasat situatie, dar totusi inca de cand era in viata copilul datorita darurilor sale zilnic veneau pentru ajutor foarte multi oameni, si acum la mormantul lui am inteles ca se face un adevarat pelerinaj.

  • Elisabeta

   Mi-am pus la Name al doilkea nume de botez, intrucat am observat ca mai este o Irinuca aici. Citind niste comentarii de mai sus as dori sa precizez ceva. Cineva spunea ca Ingerul Rus a spus ca multi vrajitori sunt considerati sfinti si multi sfinti, vrajitori. Eu una nu cred asa ceva, pentru ca fratiloir sa nu uitam ca Biserica este condusa de Sfantul Duh, iar cap al ei este Insusi Hristos si Dumnezeu lucreaza atat prin episcopi si preoti fie ei vrednici sau nevrednici( adica pacatosi), si de aceea canonizarea unui sfant se face cu implicarea lui Dumnezeu clar si nu poate fi gresit, chiar daca episcopii sunt cum sunt, cel putin deocamdata. Daca ar fi o asa nebuloasa in canonizarea sfintilor, pai fratilor nu mai ai nici o garantie a sfinteniei vreunuia dintre sfintii din calendarul nostru ortodox. Da au fost sfintii care au fost considerati inselati, cum a fost de exemplu Sf Grigorie Palama, Sf Nectarie din Eghina, dar cu lucrarea lui Dumnezeu sfintenia lor s-a dovedit fara nici un dubiu, in ciuda dusmanilor lor, chiar din Biserica care ii catalogau drept eretici. Cat despre ierarhia Bisericii Ortodoxe din ziua de azi, sunt de acord cu voi, eu sunt din Romania si la noi este aceeasi situatia ca si al voi, ca si in Rusia si poate in intrega Ortodoxie, si la noi Patriarhul umbla bezmetic pe la intruniri ecumeniste si sta bot in bot cu papa, si la noi majoritatea celor din cler ne considera habotnici pe noi cei ce credem in spusele unor mari sfinti si parinti care ne-au arata calea de urmat in aceasta lume confuza, ca nu trebuie sa acceptam actele cu cip etc. Si eu sunt de aceeasi parere cu voi, ca episcopii se indreapta spre inselare din ce in ce mai mare, sau ca unii dintre ei chiar sunt pusi in fruntea Bisericii de masoni, pentru a incerca sa ingenuncheze Biserica, dar nu vor reusi pentru ca Biserica, Mireasa lui Hristos nu va fi biruita in veci de portile iadului, insa trebuie sa avem si discernamant pentru ca altfel riscam sa cadem intr-un rau si mai mare. Nu stiu daca la voi in Basarabia a aparut cartea Staretii- derspre vremurile din urma? Este o carte, in care sunt culese profetiile ale unor sfintii, sau parinti cu viata sfanta din vremurile noastre, din toata lumea ortodoxa despre vremurile apocaliptice pe care le traim din plin. Ei bine in aceatsa carte sunt parinti care ne avertizeaza ca este riscant totusi sa ne rupem de Ierarhia Bisericii, pentru ca desi se afla pe o cale abrupta a inselarii, totusi inca mai este vremea ca unii sa se intoarca, sau chiar daca inainteaza pe aceasta cale, caderea lor inca nu este deplina din har. Cu adevarat spun parintii ca pana la cel de-al 8-lea Sinod Ecumenic si talharesc, inca mai putem sa-i acceptam ca ierarhi ai Bisericii, dar dupa acest Sinod lucrurile vor fi evidente, si adevaratii pastori care vor pastra randuila cea de veacuri a Bisericii se vor desprinde de ceik falsi care vor accepta acest pseudosinod eretic. Din acel moment este foarte clar ca acei falsi pastori, voir fi eretici cu drepturi depline, si nu vom mai putea intra in biserici, pentru ca in ele vor sluji acesti eretici, insa vor fi si episcopi adevarati, pentru ca parintii spun ca fara macar un episcop Biserica nu poate exista, care desi vor fi dati afara, exilati, ei vor tine Biserica lui Hristos pe umerii lor, si o vor duce ca in primele veacuri in pustietati si acolo se va savarsi Sf Liturghie pana la Sfarsit. De aceea inca sa mai ascultam cu discernamant de episcopi, nu in toate pentru ca nu sunt infailibili, dar in privinta tainelor savarsite de ei, inca mai sunt valabile cu mila Lui Dumnezeu.

  • veaceslav

   SORA ECATERINA, CEEA CE SPUI TU DESPRE “STARETII DESPRE VREMURILE DIN URMA” ANUME DESPRE ASTA FOARTE CLAR A VORBIT “OTROC VEACESLAV” SI IN FILMELE “SAREA PAMINTULUI” DE ASEMENEA CRESTINII TEB SA SE REFUZE NU NUMAI DE ACTE CU CIPURI DA DE DORIT DE TOATE ACTELE POSIBILE, CARE AU COD NUMERIC PERSONAL, SI SA SE GATEASCA FOARTE SERIOS PENTRU RAZBOI SA AIBA ADAPOST UNDEVA, CASA PE PAMINT, FINTINA, CEVA ALIMENETE, POATE CONSEVE, UNELTE DE CASA, SI CEL MAI IMPORTANT SA FIE MAI MULTI CRESTINI IMPREUNA, IN REP. MOLDOVA PAS CU PAS VINE RAZBOIUL, CEEA CEA FOST IN UCRAINA SUNT FLORICELE IN COMPARATIE CU CEO SA FIE LA NOI, O PROROCIE O STIU PRECIS, CA MOLODVA NU VA PRIMI STILUL NOU, SI NOI IMPREUNA CU RUSIA UCRAINA SI BELARUS VOM FI SUB CONDUCEREA MONARHULUI ORTODOX, DAR DUPA MULT SINGE, CE TINE DE “INGERUL RUS” DACA AVETI INTREBARI ASUPRA LUI MAI BINE PASTRAM POZITIE NEUTRA SI ASTEPTAM, CIND(DUPA POROCIILE LUI) UN SOBOR DE STARETI VA SPUNE CINE ESTE EL;

  • veaceslav

   IMI CER IERTARE SORA ELIZAVETA

 3. marele Păcătos

  Soră Irina, preoţii nu au nici un drept înaintea Lui Dumnezeu să descopere Taina aceasta, deoarece Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav a proorocit că cine este el – se va descoperi unui ascultător din biblioteca Lavrei.
  Unicul indiciu până a fi împlinită această proorocie – este faptul că toţi preoţii din Biserica Ortodoxă ştiu un lucru – DUPĂ MOARTEA ORICĂRUI OM – MINUNI NU SE PETREC DECÂT LA CEI SFINŢI, ca exemplu avem şi Pr.Arsenie Boca şi mulţi Sfinţi şi Cuvioşi necanonizaţi încă, dar care ajută nemijlocit celor ce au credinţă adevărată.
  Bineînţeles, preoţii care au un pic de evlavie mărturisesc pe faţă că otrocul Veaceslav este Sfânt, însă nu sunt toţi oamenii egali, şi ispititorul lucrează nu numai la cei pătimaşi ca să-i împiedice cu vre-un gând prost, ci şi chiar aproape toţi Sfinţii au permis erezii începând de la Ioan Damaschin şi terminând cu Ioan Gură de Aur.
  Unicul dintre Marii Ierarhi este Grigore Teologul care în scrierile sale nu se recunoaşte nici o eroare de tip eretic.
  La fel Sfinţii Prooroci şi Sfinţii Apostoli nu au erezii în Sfintele Scripturi care alcătuieşte Biblia din 80 de cărţi.
  La toate acestea părintele Oleg Steneaev din Rusia explică, că dacă aflăm vreo nedumerire cu privire la orice din lumea aceasta, spre exemplu la geocentrism (pământul este static), păi căutăm la mai mulţi Sfinţi Părinţi, şi concluzia Adevărului Dumnezeiesc ne spune majoritatea părerilor, spre exemplu la acest subiect, majoritatea Sfinţilor Părinţi citează Biblia că pământul NU ESTE MINGE şi NU SE ROTEŞTE!
  La fel cu toate celelalte.
  Asta să ne fie exemplu şi călăuză.
  Dacă majoritatea dintre Părinţii care sunt împotriva codurilor şi cipurilor vorbesc despre Sfinţenia Îngeraşului Veaceslav, atunci ne este de prisos să ne jucăm cu ghicitul.
  Cine are mai mare Har – preoţimea care alege mai degrabă pâinea, sau Preoţii care şi-au ales Crucea?
  Şi dacă mai puternic decât Harul Dumnezeiesc nu este nimic, atunci de ce să ne sfiim că un preot zice panicat – CE PĂCAT E ÎN 666, şi altul ne spune – “tu vezi”, de ce să căutăm nod în papură?

  Sfinţii au vorbit, vor veni vremurile când:
  prigoana va fi într-o altă dimensiune, greu de perceput, şi doar celor cui îi va deschide ochii Domnul – aceia vor participa în lepădarea de lume.
  preoţii vă vor trăda pe voi în mâinile morţii.
  veţi fi prigoniţi chiar de rudele voastre.

  la ce să ne mai mâhnim încrederea cultivată cu atâta grijă în omul care este din pământ?
  Nădejdea doar în Domnul!
  Dumnezeu Luminează!
  dar această viaţă ne cere smerenia noastră, prin smerenie se cucereşte Împărăţia Lui Dumnezeu!
  smerenia nu cu satana în focul nestins, falsa smerenie;
  ci Smerenia adevărată care ciopleşte fiinţa de toate patimile şi se curăţeşte prin răbdare de toată sminteala lumii, ca să ajungă ca aur Comoara bucuriei nesfârşite!

  Răspuns
  • irina

   frate nu am intrebat din motivul ca nu as crede in sfintenia SFINTULUI INGERAS sau stau la indoiala,,,sa nu crezi asta, am vrut sa stiu daca si in tara noastra sunt preoti care cunosc pe SFINTUL VEACESLAV si il cinstesc!si am aflat,,,multumesc!

  • marele Păcătos

   Da, ştiu la ce te-ai referit, dar am vrut să cunoşti că, nu va fi descoperit mai înainte de cele ce au să se petreacă.
   Preoţii conform Sfintelor Canoane nu au dreptul să-l venereze în Sfânta Biserică, în schimb la chilie – poftim, cu cea mai dulce râvnă.
   tot otrocul Veaceslav a spus că, foarte mulţi vrăjitori sunt consideraţi (probabil canonizaţi chiar) Sfinţi, şi foarte mulţi Sfinţi sunt consideraţi drept vrăjitori, însă aceasta ca un apropos, fiind-că nimicnicia oamenilor să se accentueze cu cuvintele acestui Îngeraş asemenea întruchipării lui Ilie proorocul, care la fel este Înger în trup.
   Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!

  • Elisabeta

   False minuni, se pot face si de catre inselati, la noi in Romania, cazul de la Maglavit cu Petrache Lupul este exemplul clar de inselaciune care a atras mii de oameni. Cat despre copilas, eu nu cred ca ar putea fi inselat. Adica un copil are sufletul curat si de aceea mai greu poate ajunge inselat, mai ales ca el a inceput sa arate aceste daruri de la o varsta foarte frageda, parca 3 ani. Poate ca Dumnezeu a spus spus lucrurile acestea si printr-un copil, daca pe marii duhovnici nu-i credem, ca sa nu avem indreptatire. Dar s-a inaintat dosarul de canonizare? Poate va lucra Dumnezeu si de data asta si va aduce lumina in acest caz si astfel va fi sfant micutul Veaceslav cu acte in regula.

  • Elisabeta

   Traim vremuri tulburi, si apoi spune clar in Sf Scriptura ca vor cadea si cei alesi. Sa ne rugam pentru pr Zosima.

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/15/experiment-stiintific-cu-magneti-pe-cap-crestinii-nu-mai-cred-in-dumnezeu-si-accepta-refugiati/

   Iata ce experimente mai fac papusarii nostri si cred ca sunt reale. Pornind de la acest experiment, sa ne gandim, ca asta se va intampla cu cei ce vor accepta pecetea, prin aceasta tehnologie vor face posibila pierderea definitiva a mantuirii. De aceea Dumnezeu ne-a avertizat sa nu acceptam aceea pecetea, pentru ca iadul ne va manca fara nici o posibilitate de scapare, pentru ca prin ea ne supunem trup si suflet diavolului. Daca cititi profetiile pr Elpidie, “mama” orfanilor din Grecia, o sa aflati ca a aparut un nou cip ce are la baza nanotehnologie, adica e esa de mic ca nu-l poti vedea decat cu aparatura specifica si care se va aplica printr-un tatuaj de culoiare pielei. Pr Elpidie spune ca mai degraba aceasta este pecetea, pentru ca va interactiona cu adn-ul si va face posibil controlul total al fiintei umane, si ca cipul acela cat bobul de orez, desi clar nu trebuie acceptat, este doar o prefigurare a adevaratei peceti, care deja a aparut, eu una mai vazut o data la stiri despre acest nou cip invizibil, pentru ca cum am spus nu se vede cu ochiul liber.

 4. marele Păcătos

  Frate Artiom, ca să nu se smintească nimeni punem la locul său pe toate.

  1.Monahul Zosima poartă erezie în discuţia despre CNP=666

  2.Profesorul Osipov (despre lucrurile elementare ale Evangheliei – este foarte bun profesor, explică foarte bine) despre problema 666 – vorbeşte erezie, pe când Dumnezeu zice că NIMENI NU VA FI IERTAT DINTRE CEI CARE AU PRIMIT PECETEA satanei, el zice – şi ce cu asta? cum să ne luptăm? trebuie să ne smerim şi gata!

  3. Dvorkin nu are la fel nici o atribuţie cu Tainele Apocalipsei, fiind-că categorizează pe toţi Sfinţii în ceata sectarilor îndrăciţi.

  4. Marele Sfânt Schi-Ierarhul Nicolae zice aşa: “aceasta nu este pecetea lui antihrist”
  Părintele Gheorghe Nour slujitorul Domnului de la Ciuflea mănăstirea de maici care a trecut la domnul anul trecut, înainte de adormirea sa, i-a zis la nişte creştini – codul de bare este falsa pecete, prin asta se adeveresc cuvintele Sfântului Schi-Ierarh Nicolae că, codul de bare nu este pecetea, şi desigur, nu ea este pecetea, dar cea care se va pecetlui pe mâna dreaptă sau pe frunte.
  Desigur că cel mai probabil, adevărata pecete este qr-code – acel pătrat cu multe pătrăţele şi cu 3 pătrăţele specifice, identice.
  În continuare preoţii îl ispitesc pe Pr.Nicolae cu această întrebare, şi desigur, că Pr. Nicolae le dă cele ce vor să audă, ca să nu se tulbure degeaba, fiind-că a fost un creştin care cerând binecuvântare să se izbăvească de paşaporul cu 666, Pr.Nicolae l-a binecuvântat ca să îngroape paşaportul, iar creştinul a călcat binecuvântarea şi a ars paşaportul, şi iată pentru această călcare singur a pătimit într-un incendiu, iată ce înseamnă Binecuvântarea preotului.
  În materialul de faţă, fratele Veaceslav transmite cuvintele Pr. Nicolae şi a fiului său duhovnicesc, care s-a învrednicit drept Mucenic Pr. Alexandru:
  http://www.youtube.com/watch?v=JsfqD_Redv4

  acum, să privim ce ne zic Sfinţii, să distingem nu doar ereziile lui Dvorkin, ci şi a tuturor celor care ne vorbesc opusul:

  http://www.youtube.com/watch?v=jiL9CD7ti5g

  Răspuns
  • Artiom

   Da, adevarat. Asta am vrut sa spun. Se vede cu ochiul liber cum cei ce spun ca “666 nu aduce nici-un pericol”, nu se conduc dupa sfintele scripturi dar dupa ceea ce spun intiistatatorii. Si daca Patriarhul a binecuvintat atunci se poate de luat. Ascultarea de preot se pune mai presus decit ceea ce este scris in sfintele scripturi.

 5. Elisabeta

  Revin cu un comentariu legat de Ingerul rus. Uitandu-ma la filmuletul 1 seria 1, despre viata micutului, am sesizat totusi ceva gresit. Mama lui povesteste ca o data i-a zis lui Otroc ca e asa de micut, iar el i-a raspuns mamei sale ca de fapt el este din vremuri stravechi si ca isi aminteste ac inainte de a se naste era in rai si se plimba pe o punte ingusta si ca de acolo a fost inpins si ca atunci cand a cazut abia si-a putut tine echilibrul si astfel s-a trezit pe pamant si astfel s-a nascut. Mama lui mai spune ca pustiul i-a zis ca Sf Treime l-a trimis ca sa salveze omenirea. Ce mi se pare ciudat in aceasta povesteire este faptul ca evidentieaza preexistenta sufletului inainte de zamislire, ceea ce coincide si cu ideea reincarnarii. Eu din cate am auzit pe la Sfinti Parinti, am aflat ca sufletul( adica suflarea de viata a lui Dumnezeu), apare instantaneu cu conceptia trupului in pantecele mamei, deci nici Sf Scriptura si nici Sf Traditie nu vorbeste despre preexistenta sufletelor inainte de intrupare, ci cum am spus si trupul si sufletul apar in aceeasi secunda.

  Răspuns
  • Matei

   Bine remarcat.

  • veaceslav

   Corect spun sfintii parinti, atunci cum ramine cu Mintuitorul, inainte de toti vecii? asa? eu nu exclud faptul sa fie vreun inger intrupat, noi asta nu stim, de asta si am dat mai sus sfat daca aveti suspiciuni, asteptati pina cind se vor exprima staretii asupra lui, pe mine anume aceste filme mau adus la credinta si pe tare multi in afara de mine, asa ca nu incercati sa huliti daca nu cunoasteti, cum se mai intimpla pe nustiu ce site in privinta parintelui Arsenie Boca

 6. Dragos

  Arsenie Boca a fost inselat.
  Ilarion Argatu ii invata pe oameni niste practici care erau mai mult vrajitorii decat rugaciuni. Si lucrurile astea se poat demonstra.
  Intr-adevar exista oameni care sunt considerati sfinti de popor dar care in realitate au fost vrajitori, vezi primele 2 exemple. Totusi asta nu inseamna ca Otroc Veaceslav nu era inselat. Dracu’ amesteca adevarul cu minciuna ca sa-i amageasca pe oameni mai usor.
  Despre acest Otroc insa am mari rezerve. Vazandu-i privirea observi ca nu este ceva in regula cu ea. Am vazut filemele cu el si nu-mi aduc bucurie ca de exemplu inregistrarile parintelui Ilie Cleopa, imi inspira mai degraba un sentiment dezolant.
  Se observa si o lipsa de smerenie la acest copil care intr-o intamplare spune unei femei ca el este un inger. Hai sa fim seriosi, care sfant a spus despre sine vreodata asa ceva?
  Chiar si numele este o ciudatenie ca si cum ar fi nu stiu ce, trimisul lui Dumnezeu pe pamant. Reamintesc celor care nu stiu ca singurul trimis a fost Iisus Hritos, Fiul lui Dumnezeu. Sa nu vorbim anapoda despre intrupari de ingeri si lucruri dinastea fantasmagorice.
  Repet. Am o mare rezerva fata de acest Otroc si cred ca Dumnezeu nu ma va pedepsi ca am fost rezervat si precaut fata de acest lucru.

  Răspuns
 7. Matei

  Dragoş, aproape întru totul îţi împărtăşesc părerea. Iar ce ţine de faptul că eşti reţinul faţă de sfinţenia acestui copil, cred că e ceva sănătos.
  “Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”
  Doamne ajută!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.