Selectați pagina

Suntem împînziţi de cipuri!

Suntem împînziţi de cipuri!

Cartela SIM – cip al operatorului de telefonie mobilă, introdus în telefon pentru a beneficia de servicii de comunicaţii.

Card bancar – este utilizat pentru identificarea proprietarului sistemului bancar, pentru efectuarea operaţiunilor de finanţare comercială.

Card de transport – bilet, cu ajutorul căruia se efectuează plata în transportul public. Reprezintă un cip RFID acoperit cu două straturi de plastic.

RFID – este aplicat în mai multe sectoare, inclusiv în industria vestimentară, în magazine. Cu ajutorul lui se efectuează trecerea prin diferite puncte de control. În magazine este utilizat ca un indicator de furt, în cazul în care cipul nu este demagnetizat la casă iar marfa a fost trecută în afara cadrelor magnetice, atunci se declanșează alarma.

Iar acum să trecem la tehnologia de vîrf atît de îndrăgită de tineret – ceasurile Apple Watch – unde toate cipurile descrise mai sus, se unesc într-un dispozitiv, permiţind folosirea dispozitivului ca un gadget universal. Doreşti să achiţi o cumpărătură? Doreşti să faci o călătorie cu un mijloc de transport? Nu ai decît să apropii ceasul de un terminal de plată! Desigur acest ceas are internet fără fir, respectiv şi un dispozitiv cardiografic care îţi măsoară pulsul sangvi, trimiţind datele nu se ştie unde şi nu se ştie cui.

Oamenii dreptaci îl poartă pe mâna dreaptă, şi chiar dorm cu ele, iar stângacii pe stânga. Până ce aceasta este doar o etichetă voluntară, care pregăteşte conştiinţă pentru acceptarea pecetei antihristului.

Credincioşii care nu vor rezista tendinţelor modei şi confortului, cum se vor însemna cu semnul Sfintei Cruci, cu un astfel de ceas pe mână? Ce credeţi că îţi vei pune pe frunte, umeri şi burtă?! Ceasul cu cip? Cu el îţi vei sfinţi viaţa?

Traducere: aparatorul.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *