Selectați pagina

Suntem atacați de cei ce au susținut acum un an legea privind egalitatea de șanse. Conferință de presă. Video.

Suntem atacați de cei ce au susținut acum un an legea privind egalitatea de șanse. Conferință de presă. Video.

Suntem atacați de cei ce au susținut acum un an legea privind egalitatea de șanse. Conferință de presă.

[youtube]http://youtu.be/DX407nRhJeQ[/youtube]

8 Comentarii

 1. Nicandru

  Scrieţi un articol scurt şi redus la esenţă despre asta. E prea lungă conferinţa.

  Răspuns
 2. Sabia

  Acestea sunt prin care ni se baga toate prostiile. Toleranta si egalitate. Dar de fapt desfriu si distrugere sub frumoasa masca cu zimbet cald si calm. Dormiti linistit, ne spun ei. Lupul inca nu a mincat toate oitele, iar dupa ce le maninca si voi va ve-ti trezi, va fi prea tirziu… Ostaff stim cine e si ce promoveaza. Aistea ne sug singele pe banii din occident! Parca vadca o sa inceapa acum emisiune dupa emisiune sa ne spele creerul despre cit de buna-i legea, iar noi nu toleram…si asa mai departe. Ptiu…

  Răspuns
 3. Tepes

  Unde esti tu, Țepeș doamne,
  Ca punînd mîna pe ei,
  Să-i împarți în două cete,
  În nebuni și în mișei…

  Răspuns
 4. Maria

  MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI!!!-frumos ambalate in cuvinte sofisticate ne spun astia! Ce ne demonstrati voi teoria chibritului? De cand ii lumea si pamantul copiii au trait in familii langa parintii lor care i-au nascut si i-au crescut. Stiti voi cum au trait parintii si buneii nostri? Umblau desculti pana toamna tarziu si mancau un bot de mamaliga, dar erau oameni, aveau respect fata de parinti, frica de Dumnezeu si credinta statornica. Dar voi ati venit sa propuneti cate grame de cascaval si cate fructe trebuie sa manance copilul pe zi si sa ne dicteze ce incaltamnite sa-i cumparam si daca a gresit n-avem voie sa-l certam …? De unde asa scorneli dracesti? Asa ceva nu s-a auzit de cand lumea!

  Voi aveti habar de istorie? V-ati instalat cu atata nesimtire in fotoliile moi si calde (care in decursul istoriei au apartinut domnitorilor nostri (Stefan cel mare, Vasile Lupu s.a.) si aveti chef de reforme demonice pe spatele poporului?!

  Cand spurcatii bolsevici au distrus monarhia in Rusia, a aparut statul ateu care-si are radacinile pana in zilele noastre, dar cu alta denumire si cu alta masca. Dar forma de conducere cea mai buna, o recunosc politicienii experti si istorici – este monarhia, iar nu demonocratia (adica conducerea demonilor si a satanistilor).
  Daca nu reprezentati interesele poporului nu sunteti alesii poporului. Vedeti-va de banisorii vostri si lasati poporul sa traiasca cum a trait si pana acum – cu greutati, dar cu Dumnezeu, nu dezbinati familiile!!! Sunt atatea lucruri de facut la noi in tara, atatea proiecte pentru iesirea din situatia de criza, pentru asigurarea bunastarii si protectiei familiei se pot face, dar voi v-ati instalat acum in fotolii si dati cu toporul si stricati si ceea ce a mai ramas bun in tara asta! Blestematilor!

  Răspuns
 5. marele Păcătos

  “s-au ridicat împotriva mea martori nedrepţi şi nedreptatea a minţit sieşi.”

  cu aceste cuvinte Sfântul Prooroc şi Împărat David ne dovedeşte că, sărmanii aceştea se înşeală singuri pe dânşii.

  “Cel ce iubeşte minciuna – acela îşi urăşte sufletul său!”

  ce să mai adaug?

  Răspuns
 6. Roman

  Aiştea de la conducere daca nu stiu ce e aceea PATRIE, neam, tradiţie, credinţă, familie, macar sa nu le distruga şi sa nu le pîngărească, măcar să nu facă rău, dacă nu pot face bine! Au doi-trei ani de cand au ajuns la putere, dar au rasturnat lumea cu susul in jos deja, nu mai au hodină sărmanii oameni de veştile rele ce le aud. Totul e pe dos acum: dacă jigneşti un sodomit, îţi pun amendă sau faci puşcărie, le-au dat şi mulsulmanilor drepturi în ţara noastră. Câţi ani s-a luptat Ştefan cel mare cu turcii şi aceştia cum au venit la putere s-au şi închinat la musulmani?! Acum ne bagă pe gît justiţia juvenilă! Ce mai urmează, domnilor deputaţi? OPRIŢI-VĂ! DEŞTEPTAŢI-VĂ! Nu duceţi ţara asta la rîpă! Oare nu sunteţi conştienţi că misiunea voastră este să asiguraţi poporului un trai bun, iar nu să-l vindeţi? Sunteţi chiar atît de egoişti? Domnul să vă lumineze!

  Răspuns
 7. Tatiana

  “Toate legile se cer a fi adaptate la condiţiile şi realităţile actuale” şi tot ce vine din străinătate se merită a fi experimentat/aplicat la noi… spune cineva în conferinţa dată. Asta respectiv înseamnă: oameni buni vă place nu vă place, dar trebuie să vă schimbaţi şi voi, să iubiţi nonvalorile, să fiţi materialişti, să deveniţi supuşi unor legi care au drept scop distrugerea valorilor şi a credinţei. Uitaţi ceea ce aţi învăţat de la părinţi, bunei… că doar trăim într-un nou secol… Să nu-i lăsăm să ne “reeduce” prin legi spurcate!

  Răspuns
 8. marele Păcătos

  nimeni niciodată nu a zis în massmedia ce înseamnă integrarea în UE?

  Sfinţii ne spun, integrarea în UE înseamnă să te supui împăratului a toată lumea ce are să fie încoronal în Ierusalim – antihrist, care deja e născut de cel puţin 20-25 de ani, templul încă puţin şi e finisat, atunci cine v-a avea pecetea i se va supune, a cine nu v-a avea dar îl va vedea – la fel o să i se supună, pentru frumuseţea lui trupească (faţa albă ca făina şi ochii roşii ca la drogat) şi pentru puterea mare de hipnotizare care i se va da de La Domnul pentru verificarea dintre cei care sunt ai Lui Dumnezeu şi cei care îl urăsc pe EL.
  televizorul este icoana lui antihrist, campiuterul este fiara din apocalipsis.

  Conducătorii aceştea sunt puşi după meritul nostru.
  Aşa ne-am inundat păcatele de moarte că ni se pare o normalitate, însă suntem urâciune în Faţa Lui Dumnezeu!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *