Selectați pagina

Sunt cel puțin patru paliere de discuții prin care putem arăta efectele grave ale dozării

Sunt cel puțin patru paliere de discuții prin care putem arăta efectele grave ale dozării

1. MEDICAL.

În primul rând nu sunt vaxxinuri, ci sunt o terapeutică genetică experimentală. Cine participă la experiment, își asumă efectele secundare și chiar decesul. Pentru ce? Pentru o mare minciună pregătită în plandemie de artizanii întunericului!

vaccin cu celule de copil avortat

Sunt cel puțin patru paliere de discuții prin care putem arăta efectele grave ale dozării

Vedem totodată campanii de dozare care nu au nicio legătură cu medicina, ci cu păstrarea locului de muncă, cu vacanțe și călătorii, cu distracția și buna așezare lumească.

2. SOCIAL și DEMOGRAFIC.

Însuși Bill Gates a recunoscut public că urmărește depopularea planetei prin dozare! Întrebare: ce caută un IT-ist într-o campanie mondială de înțepare?!

Negreșit, în planul păpușarilor intră și alte uneltiri prin care vor căuta să-și impună agenda: dictatura medicală, financiară, alimentară și biometrică, sau libera circulație, în strânsă legătură cu dozarea.

3. BIOETIC.

Prezența celulelor de fetuși umani avortați, în serul “vaxxinului”, este o problemă gravă de bioetică. Nu se pot accepta astfel de celule în corpul uman. Este o gravă întinare și părtășie la păcatul avortului prin acceptarea acelor celule de fetuși avortați!

4. DUHOVNICESC.

Prezența nanotehnologiei în serul dozării este o foarte mare problemă de credință. Sf. Cuv. Paisie Aghioritul spune că, prin vicleșug, vor scoate un vaxxin și vor introduce prin el pecetluirea.

Părintele Elpidie amintește de șapte doze “special specializate” care modifică ADN-ul, introducând în genomul uman semnul fiarei.

Tehnologia însăși ne arată că s-a ajuns prea departe și tot ceea ce s-a profețit se poate realiza prin nanotehnologia zilelor noastre.

Preot Claudiu Buză

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.