Selectați pagina

Sunetele APOCALIPSEI. Zgomote de trîmbiţe auzite din nou în întreaga lume. VIDEO

Sunetele APOCALIPSEI. Zgomote de trîmbiţe auzite din nou în întreaga lume. VIDEO

Începînd cu mijlocul lunii iulie, situaţia sunetelor “trîmbiţelor apocalipsei” s-a schimbat brusc, şi serviciile de găzduire video au avut o izbucnite de astfel de clipuri.

În acelaşi timp în noile videoclipuri s-au schimbat tonalitatea sunetelor, acestea asemănîndu-se nu numai cu nişte sunete de trîmbiţe, dar şi cu zgomotul produs de metalul care se freacă de alt metal. Oricum, cel mai adesea aceste sunete se aseamănă cu sunetul produs de shofarul evreiesc (instrument muzical antic, din corn de berbec), care potrivit proorociilor va fi folosit de antihrist pentru a aduna evreii din toată lumea.

Nevada, 1 august:

Italia, 12 iulie:

Ohio, 12 iulie:

SUA, Carolina de Nord, 15 iulie. Din descrierea videoclipului se poate înţelege ca persoana care a făcut înregistrarea s-a oprit pe timp de noapte la o staţie de alimentare, şi a fost aţit de impresionată de sunetul inexplicabil încît toată noaptea a călătorit prin regiune ca să găseasca sursa acestui sunet. În final sunetul a dispărut, iar sursa sa aşa şi nu a fost găsită.

Grecia, 17 iulie:

Franța, 18 iulie:

Hong Kong în jurul datei de 2 august:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. M

    Sunt fake. Daca iei si asculti, au aceeasi secventa toate, sunet urmat de acelasi cântec de pasarele. Este si pe net demonstrat.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.