Selectați pagina

Sub pretextul înăbuşirii educaţiei religioase a copiilor, Franţa INTERZICE educaţia la domiciliu

Sub pretextul înăbuşirii educaţiei religioase a copiilor, Franţa INTERZICE educaţia la domiciliu

Așadar, Macron are pretextul pentru a pune și mai mult presiune asupra părinților și copiilor lor.

Sub masca combaterii „separatismului islamic” și a islamului radical, o mișcare care vizează probabil eliminarea voturilor de la Marine Le Pen în alegerile din 2022, Macron a susținut oficial școlile ca fiind locurile responsabile pentru crearea unei culturi paralele de valori diferite de cele ale Republicanismul francez într-un discurs publicat pe site-ul Elysée pe 2 octombrie. În acest fel, a făcut obligatoriu să aibă copiii de la 3 ani un loc de învățare aprobat, în loc să poată fi automat învățați la domiciliu.

 

Într-o mișcare menită să scoată în afara legii practicile culturale radical diferite care își găsesc drumul în spațiul public francez, el acordă un loc special școlilor ca teren special de reproducere al separatismului islamic, presupus că a găsit școli care sunt ilegale și derulează programe de îndoctrinare islamică. Este acesta un motiv pentru a viza TOATE ȘCOLILE?

De asemenea, este demn de remarcat faptul că copiii au trebuit să înceapă un fel de instruire aprobată de stat la vârsta de 3 ani, care a devenit lege în septembrie 2019. A se vedea cum Franța va cere copiilor să înceapă școala la vârsta de 3 ani. Articolul menționează cum ar avea astfel Franța, împreună cu Ungaria, cea mai timpurie vârstă la care începe școala obligatorie în UE. Astfel, statul pune mâna pe copii încă de la TREI ani. Acest lucru este extrem de important în dezvoltarea copilului, deoarece influența familială și maternă scade proporțional. Acum, majoritatea acestor copii de 3 ani nu vor putea rămâne acasă până la 6 ani pentru a învăța, chiar dacă părinții lor doresc acest lucru. Părinții cu suficiente resurse personale și educație pentru a face acest lucru sunt, de asemenea, vizați.

În Statele Unite, am văzut acele imagini și videoclipuri ale copiilor mici supuși acelor drag queen care le citeau povești în biblioteci. Am auzit rapoarte despre trimiterea pompierilor în școlile franceze fără știrea părinților pentru a face propaganda vaccinurilor. Am auzit rapoarte despre profesori din SUA care își declară propriul disconfort la predarea online copiilor care rămân acasă în timpul blocării, în cazul în care învățătura lor teoretică rasială critică (adică învăța copiii albi să nu le placă culoarea pielii lor) este descoperită de părinți. În acest moment, nu avem încredere în niciuna dintre „valorile” pe care statul le transmite copiilor noștri.

Deoarece educația la domiciliu este în creștere în Franța, așa cum indică articolul de mai jos, așa cum se arată că Macron este conștient, această nouă restricție privind educația la domiciliu este cu siguranță un atac asupra părinților care altfel ar alege să o facă.

Traducem paragrafele din discursul său cel mai direct referitoare la școli, cu un paragraf suplimentar lăsat pentru a arăta relația cu Islamul pe care Macron îl folosește pentru a controla școlile și copiii:

A acționa la școală, care trebuie să devină din nou un melting pot republican. 50.000 de copii sunt educați acasă. În fiecare zi, rectorii descoperă copii care sunt complet în afara sistemului. În fiecare săptămână prefecții au închis școli ilegale, adesea conduse de extremiști religioși.

Confruntat cu aceste abuzuri care exclud mii de copii de la educația pentru cetățenie, de la accesul la cultură, la istoria noastră, la valorile noastre, la experiența alterității care se află în centrul școlii republicane, am luat o decizie: ca din anul școlar 2021, educația școlară va fi obligatorie pentru toți copiii de la vârsta de trei ani. Școala la domiciliu va fi strict limitată la imperativele de sănătate.

Deoarece școala trebuie mai întâi să inculce valorile Republicii, nu ale unei religii, vom pune capăt ELCO, Predarea limbilor și culturilor de origine.

Republica va rezista prin școli ìmpotriva celor care vor să o doboare

 

Am încredere în francezii de credință musulmană și în capacitatea lor de a se mobiliza pentru a contribui la această bătălie republicană împotriva separatismului islamic, în voința lor de a se organiza și ei înșiși, de a construi un Islam al Iluminismului. Desigur, nu este o sarcină a statului de a structura Islamul, dar trebuie să-l permitem, să-l însoțim și de aceea am avut un lung dialog cu reprezentanții Islamului în țara noastră. Împărtășim observații și propuneri comune.

 

După cum indică articolul înțelept de mai jos, catolicii au fost întotdeauna un obiectiv de-a lungul istoriei franceze de la revoluția franceză din 1789 de către statul „secular” susținut de masoni.

Sursa: https://www.europereloaded.com/france-moves-to-ban-homeschooling-in-2021-under-pretext-of-fighting-islamism/

Traducere: Karen Smith dot blog

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.