Selectați pagina

SUA continuă să susțină genocidul comis din estul Ucrainei cu ajutorul guvernului marionetă

SUA continuă să susțină genocidul comis din estul Ucrainei cu ajutorul guvernului marionetă

Despre ce le-a vorbit Obama la Varșovia guvernatorilor coloniilor americane?

porosenko sluga SUABarack Obama a organizat la Varşovia o întâlnire cu guvernatorii coloniilor americane din Europa de Est cu scopul de a le ordona să sprijine prin orice mijloace genocidul comis de armata ucraineană în regiunile din estul Ucrainei.

Conform Cartei NATO, Ucraina nu are voie să primească asistență militară din partea SUA, întrucât nu recunoaște alipirea Crimeii la Rusia și prin urmare, fiind într-un diferend teritorial cu Moscova, nu îndeplinește una din condițiile de bază. Pentagonul se încăpățânează să integreze Ucraina în NATO, susținând continuarea războiului civil, cu riscul de a o transforma în aceleași ruine ca și Siria, prin genocidul la care sunt supuși minoritarii ruși de către armata ucraineană.

Toate clișeele propagandistice americane gravitează, Barack Obama pretinde în fața guvernatorilor coloniilor americane din statele foste comuniste că dorește pacea și că le apără de Rusia dar le îndeamnă să se înarmeze. Binențeles cu armele vechi scoase din înzestrarea de armata americană, vândute la preț de noi.

Se vede cu ochiul limpede că SUA nu sunt interesate de democratizarea ucrainenilor sau de ridicarea nivelului lor de trai, ci de transformarea lor în slugi obediente intereselor americane. Și cine nu se supune dispare fizic pe mâna armatei ucrainene. Preşedintele SUA, Barack Obama, după ce i-a anunțat pe guvernatorii coloniilor americane din Europa de Est ( Polonia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, România şi Slovacia ) că a alocat un miliard USD pentru a continua genocidul mascat sub așa-zisa operațiune antiteroristă din estul Ucrainei.
Cu ipocrizia caracteristică, Obama a făcut apel la Rusia să exercite presiuni asupra oponenților de etnie rusă a marionetelor americane de la Kiev.

Dacă singurul lucru care-i interesează pe americani este teritoriul Ucrainei, ca avanpost strategic în coasta Rusiei, atunci care este planul americanilor cu Ucraina ?

Potrivit The Sunday Times,NATO intenționează să amplaseze trupe și echipamente militare la granița cu Rusia și, cel mai probabil, SUA intenționează să utilizeze Ucraina pe post de rampă de lansare în anihilarea forței nucleare . Să ştiţi şi voi că ceea ce se întâmplă acum la Campionatul Mondial din Brazilia, cu protestele populare şi propaganda aferentă şi atentatele din Irak, nu sunt decât diversiuni ale americanilor, pentru a abate atenţia de la ceea ce se întâmplă în Ucraina. Mai ţineţi minte când a fost Euromaidanul, cum pe toate televiziunile, toate agenţiile de ştiri, pe Internet, prin toate publicaţiile se difuzau imagini, clipuri video şi cum era înfierat guvernul lui Ianukovici, care trage în propriul popor? Acum la Kiev, guvernul aşa-zişilor revoluţionari euromaidanezi, rade oraşe întregi din Estul Ucrainei, cu rachete Grad şi cu bombe cu fosfor alb, care ard oamenii de vii, dar în aceeaşi presă “liberă şi independentă” nu se mai suflă o vorbă şi nu se mai difuzează nicio imagine. De ce oare?

Sursa: http://romanian.ruvr.ru, Dan Tănăsescu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *