inundatiiImagini dramatice au fost surprinse in Statele Unite. Un oras intreg a fost devastat de inundatii puternice. Apele au facut prapad in doar jumatate de ora, iar puhoaiele au maturat tot ce-au avut in cale. Doi oameni si-au pierdut viata, iar alti cativa au fost dati disparuti.

Aceste imagini au fost filmate de un martor. Mai multi oameni s-au prins de maini, formand un lant, pentru a salva o femeie care a ramas blocata in mijlocul strazii. Siroaiele de apa au lovit atat de repede, incat soferita nu a reusit sa ajunga intr-un loc sigur. Lasandu-si automobilul, femeia a fost nevoita sa fuga.

Inundatiile devastatoare au facut 2 victime in statul american Maryland. Autoritatile au anuntat ca oamenii au fost gasiti morti, iar alte cateva persoane sunt date disparute. In timpul puhoaielor, peste 120 de localnici au cerut ajutorul salvatorilor, fiind prinsi de ape. Strazile s-au transformat rapid in niste rauri, iar masinile au fost purtate ca niste jucarii.

Drumurile au fost blocate, iar mai multe locuinte au ramas fara curent electric. Potrivit autoritatilor, nu s-a mai vazut asa ceva din anul 1972, cand o furtuna puternica a lovit localitatea.

Sursa: protv.md