Selectați pagina

SUA: Ai o afacere prin care uneori faci donaţii unor organizaţii creştine? Ţi se interzice să mai activezi!

SUA: Ai o afacere prin care uneori faci donaţii unor organizaţii creştine? Ţi se interzice să mai activezi!

Consiliul municipal din San Antonio a luat decizia de a interzice gigantului fast-food Chick-fil-A să-și deschidă un spațiu de vânzare a produselor în aeroportul orașului, pe motiv că susține valorile creștine tradiționale, potrivit breitbart.com, citat de Active News

Consilierul municipal Roberto Treviño a introdus recent o moțiune pentru a aproba un document privind reglementarea vânzării unor produse, însă a adăugat o clauză prin care interzice gigantului fast-food să fie inclus pe lista furnizorilor eligibili pentru a deschide un spațiu în aeroportul internațional San Antonio.

„Prin această decizie, Consiliul municipal continuă efortul de a deveni campion al egalității și incluziunii”, a declarat Treviño, potrivit NBC News. San Antonio este un oraș deschis tuturor, iar aici nu-și găsește loc o afacere care promovează comportamentul anti-LGBTQ, a precizat acesta.

Chick-fil-A a fost inițial unul dintre restaurantele ce urma să fie deschise în aeroport. Decizia consiliului orașului a fost luată însă în urma plângerii unei organizații extremiste, Think Progress, care a denunțat donațiile de 1,8 milioane de dolari pe care gigantul fast-food le-a făcut unor organizații creștine.

În 2012, directorul executiv al Chick-fil-A, Dan Cathy, afirma că progresul Americii în privința drepturilor LQBTQ, în special în ceea ce privește căsătoriile, Îl va supăra pe Dumnezeu. ”Sper că Dumnezeu va avea milă față de generația noastră, care are atitudinea arogantă de a gândi și a îndrăzni să redefinească căsătoria”, spunea Dan Cathy.

Sursa: http://www.breitbart.com/politics/2019/03/23/san-antonio-bans-chick-fil-a-from-airport-for-lack-of-lgbtq-support/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *