Selectați pagina

SUA a plătit 25 milioane dolari pentru ca ereziarhul Bartolomeu să se implice în autocefalia Bisericii schismaticei Ucrainene

SUA a plătit 25 milioane dolari pentru ca ereziarhul Bartolomeu să se implice în autocefalia Bisericii schismaticei Ucrainene

Lupta morală dintre SUA şi Rusia dezvăluie tot mai mult că forţele anti-creştine din SUA atacă creştinismul ortodox din Ucraina.

Noutăţile au izbucnit acum cîteva zile şi s-au împrăştiat de-a lungul lumii Ortodoxe, precum că SUA a plătit patriarhului ecumenic Bartolomeu aproximativ 25 milioane de dolari pentru a se implica în distrugerea Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice. James Jatras a scris despre acest fapt, iar informaţia dată a fost republicată de RT şi de alte site-uri independente de ştiri.

Dl. Jatras a scris despre ultimele evoluţii: “Recent, în atenţia analiştilor, printr-o sursă nesolicitată şi confidenţială din Arhiepiscopia greacă din New York, au nimerit nişte documente care confirmă faptul ca guvernul SUA a plătit 25 milioane de dolari către Constantinopol, pentru a-l încuraja pe patriarhul Bartolomeu să-şi continue lucrarea în Ucraina”

Mai multe puteţi citi aici:

US reportedly paid $25 million for Patriarch Bartholomew to meddle in Ukraine

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *