Selectați pagina

Studiu: Numărul musulmanilor în Europa se poate tripla către anul 2050

Studiu: Numărul musulmanilor în Europa se poate tripla către anul 2050

La mijlocul secolului 21, cel puțin 7,4 la sută din locuitorii Europei ar putea fi musulmani.

Acesta e rezultatul unui studiu publicat de Pew Research Center din Statele Unite. Cifrele furnizate de institutul de cercetare din Statele Unite ar putea să intensifice dezbaterile europene privind migrația. Studiul privind cele 28 de state ale Uniunii Europene – plus Norvegia și Elveția – analizează concomitent trei scenarii: oprirea migrației și sporul natural, migrația legală și influxul mare de refugiați, scrie evz.ro

Primul scenariu al cercetătorilor e cel al “migrației zero”:

Chiar dacă migrația spre Europa s-ar opri acum, procentul musulmanilor în Europa ar crește de la 4,9 (cele mai recente cifre sînt cele din 2016) la 7,4 în 2050. În Germania, s-ar ajunge în 2050 la aproape 9 la sută. Cercetătorii de la Pew Research Center au subliniat că evoluțiile din viitor sunt foarte greu de anticipat și că aceste cifre sunt ipotetice.

Factorii care influențează influxul de refugiați – de pildă instabilitatea din Africa și Orientul Apropiat – se pot schimba cu timpul. Totul depinde în mare măsură de guvernele europene, care și-au înăsprit politica privind migrația, atît la nivel național cât și în protecția granițelor externe ale UE.

Studiul se bazează pe numărul persoanelor care se declară musulmane în diverse statistici și sondaje, inclusiv în țările în care nu se înregistrează informațiile legate de religie în recensămintele oficiale. Conform studiului, media de vîrstă a musulmanilor din Europa e de doar 30,4 ani, comparativ cu media de vîrstă de 43,8 ani a celorlalți cetățeni, ceea ce înseamnă că mai multe femei musulmane nu au depășit încă vârsta la care pot avea copii.

Cercetătorii americani estimează că o femeie musulmană va avea în medie cu un copil mai mult decît celelalte femei din Europa. Cu toate că nu toți copiii născuți în familii musulmane se vor identifica mai tîrziu cu această religie, cercetătorii subliniază că majoritatea oamenilor preiau religia părinților.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. occident

  -nici o femeia ISLAMICA in occident nu am vazut-o sa se PROSTITUEZE pe bani
  -toate femeiile islamice iubesc copiii, familia si sa stea la cratita casnice
  -femeiile islamice asculta de barbati
  -femeiile islamice NU doresc in ruptul capului sa faca avort, sau sa ia contraceptie
  -femeiile islamice REFUZA categoric sa-si arate corpul in public, sa joace in filme porno, sau sa se prostitueze.
  -eu n-am auzit de nici o femeie islamica sa fie lesbiana.

  Si apoi ne miram de ce devine Europea un CALIFAT EUROPEAN cum bine ne zicea Baba Vanga in trecut.

  Răspuns
  • veaceslav

   stii ce a spus otroc Vecaslav de baba vanga “chiar si darul lui Dumnezeu poate fi razvratit” cind a inceput razvratirea darului nu se stie exact, dar la urnma multe nelegiuiri sau facut

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii