Selectați pagina

Studiu: copiii expuși excesiv la tehnologia touch-screen nu pot ține în mână un pix sau un creion

Studiu: copiii expuși excesiv la tehnologia touch-screen nu pot ține în mână un pix sau un creion

copilCopiii obișnuiți cu tehnologia touch-scren au probleme când trebuie cu mișcări elementare, precum să țină în mână un pix sau un creion, se arată într-un studiu citat de Daily Mail.

Copiii sub 5-7 ani au nevoie de experienţe în lumea reală, nu doar prin intermediul computerului. Avem din ce în ce mai multe probleme cu copiii care nu ştiu să ţină în mână un creion sau un pix“, spune unul dintre autorii raportului.

Mai mult, studiul realizat pe un eșantion de 806 părinți și personal medical arată că doar 26% dintre respondenți consideră că expunerea timpurie la tehnologie îi ajută pe copii să evolueze corect.

Copiii sunt expuşi excesiv la tehnologie în primii ani de viaţă, ceea ce le afectează dezvoltarea firească“, spune Davina Ludlow, director al daynurseries.co.uk.

Sursa: ActiveNews

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. nume

    Ne-a aratat profesoara de informatica un video referitor la dezvoltarea tehnologiilor, ce ne asteapta in viitor, acolo toti cu niste dispozitive dreptunghiulare invizibile si le au peste tot de la casa pina in padure, in padure cica fotografiaza o urma si ii arata animalul si poate la dihania ceea de aparat sa o vada, cum se misca, nu ii mai trebuie real, tot artificial, unde ne ducem cu asa educatie? Sper sa nu ajung pina o sa para atitea aberatii.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *