Selectați pagina

Revoltător! Studente străine bat o mămică în prezenţa fetiţei sale de 3 ani chiar în inima CHIŞINĂULUI

Revoltător! Studente străine bat o mămică în prezenţa fetiţei sale de 3 ani chiar în inima CHIŞINĂULUI

Caz revoltător în Capitală. O mama care mergea pe stradă ziua în amiaza mare, de mână cu fetiţa ei de trei ani, a fost lovită cu putere de către mai multe tinere. O înregistrare video a fost transmisă postului de televiziune Publika de către un telespectator. Potrivit victimei, agresoarele ar fi studente la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” și vorbeau în limba arabă.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, incidentul a avut loc în data de 23 septembrie, în jurul orei 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu din Chişinău.

Din imaginile video se vede cum femeia este mai întâi împinsă pe la spate de către una dintre tinere, după care lovită cu piciorul de o altă femeie. Victima a încercat să se apere cum poate, iar între timp la conflict s-au alăturat alte tinere care s-au încăierat în plină stradă.

Martor la scena oribilă a fost copilul de trei ani, care plângea şi bătea din picioare fiind foarte afectat de ceea ce vedea. Revoltător este faptul că minute în şir nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Trecătorii au fost nepăsători la cele întâmplate. Ulterior, însă, o femeie care trecea pe acolo a dat dovadă de curaj şi bun simţ şi a luat copilul în braţe, iar doi tineri au încercat să le despartă pe femeile bătăuşe.

Poliţia mai spune că totul ar fi pornit de la o observaţie pe care mama copilului le-ar fi făcut-o femeilor agresoare. Mai exact, victima le-ar fi spus acestora că nu sunt îmbrăcate corespunzător.

În cazul dat, urmează să fie deschisă o cauză penală pentru huliganism, iar cel care va fi găsit vinovat riscă până la trei ani de puşcărie sau până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *