Selectați pagina

Stop propagandei homosexuale în şcoli!

Stop propagandei homosexuale în şcoli!

rugaciune1Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România a cerut, într-o scrisoare deschisă, adresată Guvernului şi Parlamentului, dar şi dascălilor şi părinţilor responabili, să oprească propaganda homosexuală desfăşurată în şcoli. Pro-Vita îşi exprimă dezacordul faţă de organizarea, în mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar şi universitar din Bucureşti, a unor acţiuni de ’’familiarizare’’ a tinerilor cu istoria minorităţilor sexuale. Desfăşurate de către organizaţii non-guvernamentale, manifestările sunt găzduite, printre altele, de Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele comunicării şi de Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din Bucureşti.

’’Considerăm că organizarea, în şcolile din România, a unor astfel de activităţi reprezintă un precedent deosebit de grav, cu atât mai mult cu cât învăţământul de stat este finanţat din banii tuturor părinţilor, care nu doresc să-şi expună copiii propagandei homosexualilor.

Astăzi, fenomenul homosexualităţii se răspândeşte din ce în ce mai repede în rândul tinerilor, fie prin organizarea unor manifestaţii publice, care susţin că acest păcat strigător la cer este un ’’drept’’ al omului ce nu trebuie să fie încălcat, fie prin presiunile unor organizaţii care solicită legalizarea căsătoriilor între două persoane de acelaşi sex, precum şi a adopţiilor în vederea întemeierii unei ’’familii’’. Ce se întâmplă însă cu adevărata familie, cea creştină, celula Bisericii? Aceasta este grav afectată, căci scopurile căsătoriei sunt total denaturate’’, scrie Pro-Vita. (din revista de cultură creştină şi politică ROST).

Nota redacţiei: Prin demersurile propagandei homosexualilor se încalcă mai multe prevederi legale naţionale a majorităţii în favoarea minorităţii. Într-o ţară ortodoxă acesta-i un lucru de neacceptat. Sa nu fie asta niciodată!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *