Selectați pagina

Ştirea despre care nu se scrie: Peste 500 de sodomiţi au ars într-un foc ce a acoperit o petrecere din Taiwan

Ştirea despre care nu se scrie: Peste 500 de sodomiţi au ars într-un foc ce a acoperit o petrecere din Taiwan

Peste 500 de homosexuali si lesbiene au fost arse intr-un foc ce a acoperit o petrecere din Taipei City, Taiwan. Oficial, numarul persoanelor care au avut nevoie de internare in spital s-a ridicat de la 200 in noaptea respectiva, la 300 a doua zi. Opt intre acestia sufereau de arsuri fatale. Victimele includ: patru cetateni chinezi si doi straini. Un tanar de 18 ani avea arsuri pe 90% din suprafata corpului. Tinerii au fost incurajati de Color Play Asia sa participe in numar mare la acest gay pride party.

In Taiwan, premierul Mao Chih-Kuo a declarat interzise orice petreceri in care sa se foloseasca substante inflamabile.

Concluzia este Urmatoarea: Asa cum mentioneaza si reportajul youtube pe care il redam mai sus, cu siguranta Dumnezeu s-a uitat cu neplacere asupra intalnirii acestor Tineri si si-a dezlantuit mania Lui asupra tinerilor.

Cu siguranta numarul victimel or putem fi mai mare, dar si in aceasta vedem iubirea Lui Dumnezeu atat de mare incat le mai da o Sansa acestor Tineri de a se intoarce de la pacatele lor si a cauta mantuirea Sa.

Sursa: http://metro.co.uk/2015/06/28/terrifying-moment-hundreds-were-injured-in-fire-at-water-park-5269694/

1 Comentariu

  1. Ninel

    Din iubire pentru creația SA au fost lăsați să mai trăiască,motivul,sa aibe timp sa se pocaiasca. Bunul Dumnezeu ii vrea pocaiti.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: