Selectați pagina

Sterligov despre justiţia juvenilă şi naşterea acasă

Sterligov despre justiţia juvenilă şi naşterea acasă

Sterligov despre justiţia juvenilă şi naşterea acasă

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k1nKTRjGFFk[/youtube]

3 Comentarii

 1. eu

  Ce spune?

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  tu:
  spune că copiii foarte scump costă,
  în special când cineva vrea să adopte – plătesc sume imense de bani,
  în al 2-lea rând – la organe
  un copil sănătos – ceea ce este foarte rar în ziua de azi – venitul din aşa o “sursă” ajunge până la 6.000.000 dolari atunci când îl dezmembrează “la piese”

  de aceea şi copiii acum sunt la preţul aurului, iar copiii alcooliştilor, a boschetarilor nu le trebuiesc nimănui fiindcă ei sunt bolnavi şi străpunşi de infecţii şi îmbolnăviţi din născare cu sifilis
  trebuie copii a căror părinţi sunt sănătoşi, tocmai din acest motiv au inventat JUSTIŢIA JUVENILĂ, special pentru a lua copii mai mulţi – ceea ce este un articol foarte mare de vânzări.

  – cunoaşteţi asemenea cazuri?

  – fără de număr, nimeni nu fixează aşa ceva, fiindcă nu este posibil/nu se permite să fixezi. La nişte cunoştinţe de-ale noastre le-au spus la spital unde se naşte, că “copilul dvs a murit”, dar apoi s-a aflat că în realitate nu a murit, dar a plecat la “piese”, şi acum încearcă să se judece, încearcă fiindcă este nonsens, nimic n-o să le dovedeşti. Să te apropii nu se poate la spitalul de naştere, ştiţi precum de bancă nu se poate să te apropii fiindcă oricum ve-i cădea (în plasă), la fel şi la spitalul de naştere – acolo OMOARĂ OAMENI, cineva poate, cui foarte îi va merge – va naşte, dar mai bine este să naşti acasă, şi să nu rişti cu copilul.

  – adică, toţi locuitorii comunei dvs..

  – nasc acasă, desigur, copii sănătoşi…ce e în asta?

  – voi doar invitaţi medici?

  – desigur că-i invităm, dar niciodată nu am avut nevoie încă, femeia naşte singură, şi dacă nu este medic poţi nici să nu tai buricul fiindcă el (buricul) singur se usucă peste 40 minute, şi se rupe ca beţişorul, şi atunci copilul nu urlă ca tăiatul, ca şi când îi taie pe viu buricul, dar nici nu simte măcar, şi (stresul) de la lumina din ochi precum la interogare, şi ce mâini simte – a ucigaşului, care 10 minute a săvârşit un omor (avort). Mai groaznic loc ca spitalul de naştere nu găseşti.

  Răspuns
  • Nume

   Multumim mult ca ne traduceti!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке