Un consilier socialist a declarat că va sesiza autoritățile competente în privința unui curcubeu care a răsărit pe asfalt în parcul Valea Morilor din Capitală.

Socialistul Dinari Cojocaru susține că mai mulți părinți s-au arătat nemulțumiți de faptul că pe asfalt a apărut un steag LGBT și cer ca acesta să fie șters, transmite Știri.md.

”Ieri, un grup de părinți s-a adresat la mine cu o plângere că, în timp ce se plimbau în parcul „Valea Morilor”, copiii lor au văzut, la intrare pe asfalt, pictat un steag al reprezentanților LGBT și bariere instalate, care nu permit părinților cu cărucioare sau bicicliștilor să treacă.

Voi depune o reclamație la departamentele competente, precum și o cerere de ștergere a steagului pictat. Eu, ca toți creștinii ortodocși, susțin păstrarea valorilor familiale tradiționale, precum și respectarea legii.

Este inacceptabil ca pe teritoriul municipal toată lumea să deseneze ceea ce vrea și crede. Haideți să ne onorăm valorile și să păstrăm ordinea”, a declarat Dinari Cojocaru.