Selectați pagina

Staretul Manastirii Sfanta Treime, ucis in propria chilie

Staretul Manastirii Sfanta Treime, ucis in propria chilie

staretul daniel manastirea sfanta treime ucisStaretul Mănăstirii de calugari “Sfanta Treime – Danilov”, Daniel (Sokolov), din Pereslav-Zalessky, a fost ucis în chilia sa, in urma cu o zi, conform unor informatii primite din Eparhia de Pereslavl.

Conform unui raport pe aceasta tema, publicat ulterior de agentia ruseasca TASS, “trupul neinsufletit al starețului mănăstirii, egumenul Daniel (Sokolov), a fost descoperit după Slujba Utreniei, în chilia sa. Mănăstirea de monahi Sfânta Treime-Danilov este mică și prea săracă, pentru ca actiunea sa fi avut la baza un eventual jaf”.

Staretul, in varsta de 42 de ani, va fi inmormantat astazi. Departamentul rusesc de Investigații din Regiunea Iaroslavl a deschis o anchetă penală, conform secțiunii 1 din articolul 105 (omor) al Codului Penal rus. Anchetatorii au mentionat ca, in urma stabilirii circumstanțelor morții starețului, ucenicul in varsta de 36 de ani, Alexandru S., care vietuia, de asemenea, in manastire, este suspectat de comiterea crimei.

Sursa: Lacasuri Ortodoxe

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *