Selectați pagina

Sri Lanka: Masacru îngrozitor împotriva creștinilor. Va exista oare vre-o revărsare a durerii și a simpatiei ca şi după atacul moscheii din Noua Zeelanda?

Sri Lanka: Masacru îngrozitor împotriva creștinilor. Va exista oare vre-o revărsare a durerii și a simpatiei ca şi după atacul moscheii din Noua Zeelanda?

Atacurile au fost efectuate de teroristi sinucigasi care au ucis cel putin 165 persoane.

Si mass-media stangista continua sa sublinieze „islamofobia” noastra. Dupa acest masacru ingrozitor impotriva crestinilor nu va exista, ca de obicei, nici o revarsare a durerii si a simpatiei pe care am vazut-o dupa atacul moscheii din Noua Zeelanda. Nu vor fi donatii de cruci, nici simpatie pentru comunitatea crestina. Numai musulmanii, faptasii acestui masacru, au statut protejat de victime. Doar viata lor conteaza. Si astfel, duminica de Pasti din acest an vine inundata in sange, o baie de sange care va veni in curand in bisericile din tot Occidentul, datorita agendei sinucigase a stangii.

Exploziile din Sri Lanka: 165 morti in cel mai grav atac terorist al decadei, cu sase explozii in bisericile Kochikade, St Sebastian si Batticaloa in timpul slujbei de Pasti, celelalte locatii sunt Hotel Shangri La, Cinnamon Grand si hotelul Kingsbury.

Exploziile au avut loc la ora 8.45 (ora locala), cand slujbele duminicale de Pasti erau in curs de desfasurare in biserici, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Ruwan Gunasekera.

Numarul de morti din atacurile teroriste din Sri Lanka a ajuns la 165, si se asteapta sa creasca cu cei raniti grav. Alte sute de crestini au fost raniti in sase explozii in serie prin trei biserici si trei hoteluri in aceasta dimineata.

Cel putin noua straini au fost ucisi in cele sase explozii in serie care au izbucnit duminica dimineata in Sri Lanka, a spus politia.

Doua dintre cele sase atacuri care au zguduit Sri Lanka in aceasta dimineata sunt raportate ca fiind efectuate de atentatori sinucigasi. Atacul la hotelul Shangri La a fost efectuat de teroristul sinucigas Zahran Hashim, in timp ce Abu Mohammad a fost identificat ca atacator la biserica Batticalao ….

Mortii si ranitii au fost dusi la Spitalul National din Colombo, conform informatiei medicale.

Deputatul Ministerului de Afaceri Externe, Doctor Harsha De Silva a scris pe Twitter ca sunt „multe victime, inclusiv straini”.
De Silva a spus ca doua locuri ale atacurilor au fost biserica Kochchikade si hotelul Shangri-la in Kingsbury, Colombo. „Scene oribile, am vazut multe parti de corpuri raspandite in toate partile”, a spus De Silva dupa ce a vizitat locul. A spus ca echipele de urgenta sunt la locurile exploziilor operand „in plina forta”. De Silva a mai spus ca a convocat o reuniune guvernamentala de urgenta si ca operatiunile de salvare sunt in curs.

Sursa: https://www.cnnchile.com/mundo/reportan-varias-explosiones-en-tres-iglesias-y-dos-hoteles-en-sri-lanka_20190421/

Huffingtonpost scrie ca in jurul orei 11 dimineata, politia din Sri Lanka a confirmat o noua explozie intr-un mic hotel apropae de gradina zoologica nationala din Dehiwala, la 10 kilómetri sud de capitala Colombo, informa BBC. Pentru moment nu s-au constat victime in acest atac.

E vorba de cea de a saptea explozie a zilei, care are loc dupa lantul de sase atentate impotriva a trei bisrici si trei hoteluri cu un bilant de 185 de morti, intre ei 35 straini, si 489 raniti, sunt datele de ultima ora.

In Sri Lanka populatia cristiana reprezinta 7,4%. Religia majoritara este budista profesata de 70% din populatie.

A se vedea şi https://www.jihadwatch.org/tag/hotel-shangri-la

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.