Selectați pagina

Sondaj. Daca conflictul din Ucraina se va rasfange in Moldova

Sondaj. Daca conflictul din Ucraina se va rasfange in Moldova

situatie de conflictDaca conflictul din Ucraina se va extinde in Republice Moldova 28 la suta din moldovenii nu vor face nimic, 10 la suta vor fugi din tara, 21 la suta vor lupta pentru tara lor, iar restul nu au putut da un raspuns.

 Cel putin astea sunt rezultatele Barometrului Opinei Publice realizat de Insitutul de Politici Publice in colaborare cu compania Civis.

Referitor la evolutia evenimentelor din Ucraina si alipirea Crimeii la Federatia Rusa, 50 la suta considera decizia autoritatilor din Crimeea libera, 34 la suta fortata, iar 16 la suta nu stiu.

Intrebati ce se va intampla daca scenariul va fi aplicat Transnistriei, 18 la suta au declarat ca vor sustine initiativa, in timp ce 69 la suta vor lupta pentru regiunea din stanga nistrului.

Sondajul a fost efectuat in perioada 28 martie – 13 aprilie 2014, pe un esantion de circa 1115 de persoane. Marja de eroare este de 3 la suta.

Sursa: inprofunzime.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Ecaterina

    Fraților, în spatele oricărui sondaj stă un interes și cel puțin un adevăr. Căutați adevărul și astfel veți sti ce se urmărește și ce se pune la cale. Nu vă mai luați după acese sondaje și nu vă mai pierdeți timpul cu ele. În acest caz, vă puteți da seama cu ușurință că au nevoie de carne de tun și vor să știe preventiv dacă vor găsi oameni cu minte puțină. Bieții rătăciți își vând viața pentr 1,000 de dolari/euro, iar când vor fi mutilați și neputincioși le vor vinde și organele, fără ca ei să mai poată riposta în vreun fel. Satana stă cu ochii pe voi ca să vă ia corpurile și sufletele copiilor voștri.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *