Selectați pagina

Solutii de neutralizare a vaccinarii, dupa o vaccinare fortata

Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse “represalii” – concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea)

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit. Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *
Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)

1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

Sursa: email | Autor necunoscut

1 Comentariu

  1. Marian

    Din cate am inteles si apa plasmatica facuta dupa tehnologia Keshe scoate toxinele din trup. De exemplu s-au obtinut rezultate foarte bune in cazul copiilor autisti, care se stie ca au ajuns sa fie asa datorita vaccinatii. Am auzit despre rapoarte cum ca in doi ani copii sunt complet sanatosi. Cautati pe net fundatia Keshe, la testimoniale. Doamne ajuta!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *