Selectați pagina

Ce a fost cândva caracteristic Sodomei și Gomorei devine acum ceva normal în America

Ce a fost cândva caracteristic Sodomei și Gomorei devine acum ceva normal în America

Până nu de mult, homosexualismul era o condiție în care așa s-a născut homosexualul. Dacă așa s-a născut atunci era de vină… Dumnezeu. Sau evoluția sau oricine altcineva în afara persoanei în cauză. Dar abordarea aceasta a fost necesară doar până când s-a încercat să ni se bage pe gât homosexualismul ca fiind ceva normal.

Acum, chestia aceasta cu întrebuințarea wc-urilor din magazine, școli și alte instituții nu separat, pe baza sexului biologic ci pe baza sexului perceput a fi avut de către individ arată adevărata față a monstrului. Homosexualul nu s-a născut homosexual după cum nici bărbatul care se crede femeie nu s-a născut femeie din punct de vedere biologic. E doar ceva preferat de către individul în cauză.

Am auzit pe cineva spunând într-un interviu undeva că de exemplu, într-o zi se simte femeie, într-alta se simte bărbat. Și ce e atunci de făcut dacă atunci când se simte femeie și intră în wc-ul femeilor, se simte dintr-o dată bărbat când tocmai este acolo, la femei!?

Nici nu vreau să mă gândesc la consecințele acestei inginerii biologice care a început sub ochii noștri. Scopul ei este de a eradica orice diferență biologică dintre sexe. Ca și cum aceasta nu ar exista.

A promis Obama că societatea americană va fi transformată radical în aceste ultime luni ale guvernării sale și nu a mințit de loc! Școlile care primesc fonduri de la guvern TREBUIE să permită băieților care se simt fete să folosească wc-urile fetelor și invers. Sau, au de ales să nu mai primească fonduri de la guvernul federal. Tot astăzi citeam că spitalele sunt obligate prin primirea de fonduri federale să facă avorturi și operații de schimbare a sexului, sau nu vor mai primi bani și colac peste pupăză vor fi și deferite justiției.

Ce a fost cândva caracteristic Sodomei și Gomorei, cele două orășele de lângă Marea Moartă devine acum ceva normal în America.

Sursa: http://dorupope.com/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *